.

.

COSOOS 4 Csomag Blacklight Lámpa Kutya Pet Vizelet Foltok, Bed Bugs, majd Skorpiók. (Az elemeket a csomag nem Tartalmazza)

COSOOS 4 Csomag Blacklight Lámpa Kutya Pet Vizelet Foltok, Bed Bugs, majd Skorpiók. (Az elemeket a csomag nem Tartalmazza)

HUF 1169.10
Az áru mennyisége

▶【KELL A kedvtelésből tartott SZERETŐ】- 395nm hullámhossz segíthet felismerni, amit szabad szemmel nem lehet látni, mint a kutya vagy más háziállat vizelet/foltok, jogosítvány, hivatalos azonosító kártya, útlevél -, vám-vagy hitelesíteni valuta ▶【KOMPAKT & HORDOZHATÓ】-A csomag tartalma 2 blacklights, Minden egyes mérési 3.13" pedig 1,8 oz súlyú.Ez az ultra-könnyű, hordozható, tartsd a zsebedben, vagy otthon, vagy máshol.Tökéletes ajándék választás, a barátok, a kollégám pedig kisállat-szeretők. ▶【IPX4 VÍZÁLLÓ】- IPX4 vízálló szinten ellenáll a fröccsenő víz.Alkalmas eső, hó, vagy vészhelyzet esetén.Különleges textúrájú kialakítás megakadályozza a csúszó, illetve csökkenti a veszélye csökken. ▶【TARTÓS & BIZTONSÁGI】- Hát-készült, magas minőségű Alumínium ötvözetből anyag, hogy elég erős ahhoz, hogy ellenálljon nehéz használni.A 12 db UV izzók bocsátanak ki, fényesebb fény tovább tartanak, mint a többi 9 db UV izzók.Élettartama 15 év. ▶【MINŐSÉGI GARANCIA】- kapsz 4 x blacklight zseblámpa (Elem nem tartozék), 1 Év garancia, valamint élettartam műszaki támogatás, Ha vannak minőségi problémák a termékeket kapni, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, majd küldünk egy csere ingyenes. ▶【KELL A kedvtelésből tartott SZERETŐ】- 395nm hullámhossz segíthet felismerni, amit szabad szemmel nem lehet látni, mint a kutya vagy más háziállat vizelet/foltok, jogosítvány, hivatalos azonosító kártya, útlevél -, vám-vagy hitelesíteni valuta. ▶【KELL A kedvtelésből tartott SZERETŐ】- 395nm hullámhossz segíthet felismerni, amit szabad szemmel nem lehet látni, mint a kutya vagy más háziállat vizelet/foltok, jogosítvány, hivatalos azonosító kártya, útlevél -, vám-vagy hitelesíteni valuta.

R

Hasonló termékek