.

.

SlimK 2 Csomag Hordozható LED Lámpás Sátor Villanykörte a Kemping Túrázás, elemes, Kemping Felszerelés Kültéri & Beltéri (Sárga+, Sárga)

SlimK 2 Csomag Hordozható LED Lámpás Sátor Villanykörte a Kemping Túrázás, elemes, Kemping Felszerelés Kültéri & Beltéri (Sárga+, Sárga)

HUF 539.10
Az áru mennyisége

?FÉNYES, DE KÉNYELMES : A 8 mm-es LED-x 3-ellátási körülbelül 150 Lumen fényerővelElég világos, a kemping, valamint egyéb kültéri használatra.A lámpaernyő unalmas,nem nyújtanak elég kényelmes fények. ?KÖNNYŰ HASZNÁLAT : tudjuk, hogy fontos, hogy képes, hogy akassza fel könnyen, így lógó horog célja, hogy akassza fel a sátrat, vagy kint az ágak,illetve adja, hogy a hátizsák, amikor túrázni.Fény tompítása jellemzők sokkal több alkalmas olvasás. ?KÖNNYŰ, KOMPAKT : Ez a praktikus kemping lámpás, csak 75g után bemeneti három elemeket.Szuper kompakt a kempingezés. ?TARTÓSSÁG : Made ABS műanyag, masszív normál kemping túrázás, vészhelyzet.Fény akár 10 óra a teljes akkumulátor kapacitás (AAA elem nem tartozék). ?Pénztakarékos : Miért eladni, mint egy csomag kettő?Két csomag tartalék elem(nem tartozék) támogatja 2-3 nap kemping vagy RVing út. ✔ Jellemzők : Mi a legfontosabb pont a kemping lámpás?A legtöbb ember úgy gondolja kell, könnyű, vízálló .Ez a praktikus LED sátor fény csak 75 gramm után bemeneti három elemeket.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a 3 x AAA elem nem tartozék eladó.Jön-val egy állítható a fény, hogy felderül széles területen, vagy adjon meg egy halvány, meleg, kényelmes ragyogás. ✔Nagyszerű választás a kemping berendezés, felszerelés.Ez a kemping lámpás épített, magas minőségű, vízálló ABS anyagból, ami elég jól ahhoz, hogy támogassa a kültéri, illetve beltéri tevékenységek, mint a kempingezés, túrázás, vadászat, hegymászás, horgászat stb.Mivel a sajátos design, a sátor fény lehet kapaszkodni a fa, kötél, vagy a sátorban.Azt is használni, mint tartalék sürgősségi fény az autó. ✔ Specifikáció : Anyag : ABS áramellátás : 3 x AAA elem (Nem tartozék) Pacakge Tartalmazza : 2 csomag Termék Alkalmazása : este a fény,vészvilágítás, kerti játék, kemping, túrázás, vadászat, hegymászás, horgászat, olvasni nem megfelelő. ✔ Rutin Karbantartás : 1,Fény akár 10 óra a teljes akkumulátor kapacitás magas fény (AAA elem nem tartozék),kérjük, vegye elég az akkumulátorokat, ha hosszabb gyalogtúra. 2,cserélje ki az akkumulátort, amikor a fény elhalványul, hogy biztosítsa a hosszú távú használatra.

R

Hasonló termékek