.

.

LUCKEASY Autó Első ülés felelős Tesla Modell 3 Modell Y Tároló Hordozható Funkcionális Belső Kiegészítők Módosítás(Patch CF)

LUCKEASY Autó Első ülés felelős Tesla Modell 3 Modell Y Tároló Hordozható Funkcionális Belső Kiegészítők Módosítás(Patch CF)

HUF 1.33
Az áru mennyisége

★Alkalmazandó modell : Alkalmas Tesla Model 3 Tesla Model Y, a telepítési helyzetben csak alkalmas az első vezetőülésKérjük, győződjön meg róla, hogy az autó ugyanaz, mint a miénk. ★Anyaga : A termék anyaga magas minőségű ABS anyagból, különböző színű foltok lehet kiválasztani, kérjük, vásárolja szerint a saját beállítások.Ha több terméket színes képek, vegye fel a kapcsolatot velem. ★Design : a különböző színbeállításokat, hogy az autó, nézd több high-end, illetve a légköri, de célszerű tárolni részben lóg, de nincs hova elhelyezni. ★Telepítés : Beszúrás a terméket közvetlenül a szakadék az ülés fejtámasz megoldani. ★Szolgáltatás : A termékek alá szigorú ellenőrzés, mielőtt elhagyja a gyárat annak biztosítására, hogy nincs probléma a minőség.Vásároljon bizalommal.Ha bármilyen kérdése van a termék, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, segítünk megoldani a problémákat a lehető leghamarabb. ★Alkalmazandó modell : Alkalmas Tesla Model 3 Tesla Model Y, a telepítési helyzetben csak alkalmas az első vezetőülés.Kérjük, győződjön meg róla, hogy az autó ugyanaz, mint a miénk. ★Anyaga : A termék anyaga magas minőségű ABS anyagból, különböző színű foltok lehet kiválasztani, kérjük, vásárolja szerint a saját beállítások.Ha több terméket színes képek, vegye fel a kapcsolatot velem. ★Design : a különböző színbeállításokat, hogy az autó, nézd több high-end, illetve a légköri, de célszerű tárolni részben lóg, de nincs hova elhelyezni. ★Telepítés : Beszúrás a terméket közvetlenül a szakadék az ülés fejtámasz megoldani. ★Szolgáltatás : A termékek alá szigorú ellenőrzés, mielőtt elhagyja a gyárat annak biztosítására, hogy nincs probléma a minőség.Vásároljon bizalommal.Ha bármilyen kérdése van a termék, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, segítünk megoldani a problémákat a lehető leghamarabb.LUCKEASY Autó Első ülés felelős Tesla Modell 3 Modell Y Tároló hordozható Funkcionális Belső Kiegészítők Módosítás(Patch CF).

R

Hasonló termékek