.

.

yonwait Csomag-1 B-ling Kristály Autós Kulcstartó, Kulcstartó Tartozékok A B-ling Strassz, Autó kulcstartók Csillogó kulcstartó (Ezüst)

yonwait Csomag-1 B-ling Kristály Autós Kulcstartó, Kulcstartó Tartozékok A B-ling Strassz, Autó kulcstartók Csillogó kulcstartó (Ezüst)

HUF 0.33
Az áru mennyisége

✅ Anyaga : Ez a kristály keychains vagy kialakított szuper csillogó kristály gyémántA belsejében a nettó kötél borítja, kézzel készített strasszos kristály, amely divatos, kristály tiszta, szép, süt a nap. ✅ Funkció : Ez a női autó kristály kulcstartó jön egy D-gyűrű, gyűrű, kulcstartó, a gyémánt, amely lehetővé teszi, hogy további kulcsokat, amikor csatlakoztatja a kocsi kulcsot. ✅ Legjobb Ajándék : Ez a kristály keychains vagy, egy nagy ajándék, hogy valaki különleges, a fényes keychains elkapni a szem.Tudsz adni, hogy a barátnőd vagy barátod, a feleséged vagy a férjed, nővér, lánya, anya vagy barát, mint egy ajándék. ✅ Széles körben Használja : Ezek a finom, fényes keychains lehet használni, hogy tartsa kulcsokat a legtöbb modell, kompatibilis a legtöbb autó kulcs. ✅ Eladás után : Ha bármilyen kérdés használja, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot közvetlenül, meg fogja oldani a problémát az ön számára, hogy 24 órán belül hétköznap.yonwait Csomag-1 B-ling Kristály Autós Kulcstartó, Kulcstartó Tartozékok A B-ling Strassz, Autó kulcstartók Csillogó kulcstartó (Ezüst).

R

Hasonló termékek