.

.

120PCS Mini Biztonsági Csapok, 19mm Fém Biztonsági Válogatott Csap Art Kézműves Varrás,Ruha Kiegészítők, Ékszerek Készítése(Fekete)

120PCS Mini Biztonsági Csapok, 19mm Fém Biztonsági Válogatott Csap Art Kézműves Varrás,Ruha Kiegészítők, Ékszerek Készítése(Fekete)

HUF 4203.00
Az áru mennyisége

[Csomagolási Lista] : kap 120 fekete mini biztonsági csapok a méret 19 mm, elegendő számú hogy megfeleljen az ön igényeinek [Magas Minőségű Anyag] : Biztonsági csapok vannak kiváló minőségű fém, erős, tartós, valamint ellenáll a napi kopás.A végén borítja, csapok, jó védelem az ujjait. [Tökéletes Design] : a biztonsági csapok funkció egy egyedi design, hogy a kézműves fényes, szemet gyönyörködtető befejezni.Egy kis, átlátszó doboz, hogy segítsen megtalálni a boltban őket könnyen. [Kényelmes a Használata] : A mini csapok, biztonságos, tartós, nem kell aggódnia hajlítás, könnyen szál a csapokat, ahol szükség van rájuk, anélkül, hogy sérülés vagy alakváltozás, a csapok tartani az anyag a helyén, ami egy hosszú távú partner divattervezők, valamint szabó. [Kényelmes a Használata] : A mini csapok, biztonságos, tartós, nem kell aggódnia hajlítás, könnyen szál a csapokat, ahol szükség van rájuk, anélkül, hogy sérülés vagy alakváltozás, a csapok tartani az anyag a helyén, ami egy hosszú távú partner divattervezők, valamint szabó. [Csomagolási Lista] : kap 120 fekete mini biztonsági csapok a méret 19 mm, elegendő számú hogy megfeleljen az ön igényeinek. [Magas Minőségű Anyag] : Biztonsági csapok vannak kiváló minőségű fém, erős, tartós, valamint ellenáll a napi kopás.A végén borítja, csapok, jó védelem az ujjait. [Tökéletes Design] : a biztonsági csapok funkció egy egyedi design, hogy a kézműves fényes, szemet gyönyörködtető befejezni.Egy kis, átlátszó doboz, hogy segítsen megtalálni a boltban őket könnyen. [Kényelmes a Használata] : A mini csapok, biztonságos, tartós, nem kell aggódnia hajlítás, könnyen szál a csapokat, ahol szükség van rájuk, anélkül, hogy sérülés vagy alakváltozás, a csapok tartani az anyag a helyén, ami egy hosszú távú partner divattervezők, valamint szabó. [Kényelmes a Használata] : A mini csapok, biztonságos, tartós, nem kell aggódnia hajlítás, könnyen szál a csapokat, ahol szükség van rájuk, anélkül, hogy sérülés vagy alakváltozás, a csapok tartani az anyag a helyén, ami egy hosszú távú partner divattervezők, valamint szabó.Anyag : Fém Szín : Fekete Méret : 19mm Ezek a csapok nagy jelölés, illetve elhelyezése, mint egy szükségszerű, mert használni, mint a jelölők, ha a varrás, kötés, vagy a saját DIY ékszerek, díszek.

R

Hasonló termékek