.

.

130 Darab Vas a Foltok, Ruházat,, Varrni Ábécé Hímzett felvarró Kalap, Kabát, Ing, Farmer DIY Kézműves Varrás Projektek, 5 db 26 Javítás Leveleket(07)

130 Darab Vas a Foltok, Ruházat,, Varrni Ábécé Hímzett felvarró Kalap, Kabát, Ing, Farmer DIY Kézműves Varrás Projektek, 5 db 26 Javítás Leveleket(07)

HUF 0.33
Az áru mennyisége

★CSOMAG : 104 ábécé foltok, 52 fehér+52black amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre vagy díszíteni különféle ravaszkodó projektek ★Tartós Kézműves:Készült poliészter fonal, teljes 3 D-s hímzett, szép varrás, nincs felület, könnyen távolítsa el, majd mossa, Nagy megjavítani az elromlott lyukak vagy a hegek a ruhát. ★Egyszerű használat : Ábécé száma foltok meg lehet szüntetni, vagy varrott, hogy bármilyen ruha, a tapasz szuper hő tömítőanyag hordozó ragasztó a hátán, olvadó esetén a hő. ★Vicces MOLLE Appliqués a sapka, mellény, kabát, farmer, ruházat, fogaskerekek, DIY kézműves projekt, vagy a gyűjteményedbe. ★KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK : Add ezek a vasalót appliqués a ruha, mint egy add-on, hogy az ajándék extra különleges.Tervezés adni, pulóverek, Karácsonyi vagy szülinapi?Győződjön meg arról, hogy tartalmazza ezeket a javításokat, hogy személyre szabott kapcsolatot.Ez a készlet teszi nagy motoros foltok a mellényt, király foltok a farmer, ködös, farmer foltok. ★CSOMAG : 104 ábécé foltok, 52 fehér+52black amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre vagy díszíteni különféle ravaszkodó projektek. ★Tartós Kézműves:Készült poliészter fonal, teljes 3 D-s hímzett, szép varrás, nincs felület, könnyen távolítsa el, majd mossa, Nagy megjavítani az elromlott lyukak vagy a hegek a ruhát. ★Egyszerű használat : Ábécé száma foltok meg lehet szüntetni, vagy varrott, hogy bármilyen ruha, a tapasz szuper hő tömítőanyag hordozó ragasztó a hátán, olvadó esetén a hő. ★Vicces MOLLE Appliqués a sapka, mellény, kabát, farmer, ruházat, fogaskerekek, DIY kézműves projekt, vagy a gyűjteményedbe. ★KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK : Add ezek a vasalót appliqués a ruha, mint egy add-on, hogy az ajándék extra különleges.Tervezés adni, pulóverek, Karácsonyi vagy szülinapi?Győződjön meg arról, hogy tartalmazza ezeket a javításokat, hogy személyre szabott kapcsolatot.Ez a készlet teszi nagy motoros foltok a mellényt, király foltok a farmer, ködös, farmer foltok.vas a foltok, ruházat, 1. Tartsa vissza a foltok, valamint a javított tiszta ruhát használat előtt; 2. Vissza a foltok jön egy átlátszó, öntapadó fólia, valamint a háztartási lapos vas beállítani, hogy a pamut fájl (120-150 fok); 3.

R

Hasonló termékek