.

.

ZHIERNA Taktikai Parittya Kors Hátizsák, kulacstartó, Katonai MOLLE EDC Váll Parittya Mellkasi Zsák Töltés USB-Port Úti Séta(Fekete)

ZHIERNA Taktikai Parittya Kors Hátizsák, kulacstartó, Katonai MOLLE EDC Váll Parittya Mellkasi Zsák Töltés USB-Port Úti Séta(Fekete)

HUF 1799.10
Az áru mennyisége

✅Tartós Anyag : Ez a taktikai parittya zsák készült kiváló Minőségű, tartós nylon ripstop anyagból, karcolás-ellenálló viselni, megakadályozza a fröccsenő víz, tartós használatra korában nehéz lesz piszkos ✅Tökéletes Méret&Könnyű : A kors hátizsák táskák méretek 6.8"(Hxszxm), a fő zsebében is tárolja egy 8 hüvelykes tablet, horgászfelszerelés mezőbe, mobiltelefon, notebook, tárca, a harapnivalókat, szemüveg, összecsukható esernyő, eső kabát, az orvostudomány, valamint több.Vállpánt hossza : 25.3",találkozhatunk különböző magasságú embereknek szüksége van. ✅USB Töltés Csatlakozó : Ez a túrázás egy szíj mellkasi táska jön egy USB Töltő Port(tartalmaz 1 kiterjesztését USB töltő kábel),ami elég kényelmes a töltés az elektronikus eszközök segítségével csatlakoztatja a saját power bank (power bank nem tartozék). 2) Az oldalsó hálós lehet tartani a lámpát, víz, üveg, papír, zsebében esernyő, zseb, szövetek stb. ✅Állítható vállpánt : Ez a parittya csomag, táska a karabiner csatos,állítható pánt a comfortaple possision. ✅Után-értékesítési Garancia : mindig álljon mögötte minőségi termék.Ha bármilyen probléma a törött, vagy sérült elem vásárolt,kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a megrendelés AZONOSÍTÓJÁT.Válaszolni fogunk, címe, a probléma egy napon belül, akkor KÉRJÜK, vásárolja meg A BIZALMAT. ✅Többcélú : számos könyv szerinti módon,például egy Messenger Bag, Mellkasi Táska, válltáska, Parittya Táska, Cross Body Bag,Kors hátizsák, valamint több, alkalmas szabadtéri sport tevékenységek, túrázás, futás, kerékpározás, gyaloglás, kemping, hegymászás, horgászat, túrázás, utazás, lovaglás,üzleti,tornaterem,beach, valamint mindennapi használata. ✅Ideális Ajándék : A parittya táska a férfiak egy ideális nap a táska az aktív, elegáns férfi vagy nő.Egy nagyszerű választás, hogy az apa, barát, férj, magad vagy bármely fesztivál.Ideális ajándék Valentin Nap,anyák Napja,apák Napja,Karácsony, Születésnap.Cyber Monday a Fekete péntek értékesítési ma clearance ma 2022. ✅Tartós Anyag : Ez a taktikai parittya zsák készült kiváló Minőségű, tartós nylon ripstop anyagból, karcolás-ellenálló viselni, megakadályozza a fröccsenő víz, tartós használatra korában nehéz lesz piszkos.

R

Hasonló termékek