.

.

Férfi Koponya a Póker Grafikus Alkalmi Ingek Szomorú Vintage Tees 3D Print Póló Ifjúsági Felnőtt

Férfi Koponya a Póker Grafikus Alkalmi Ingek Szomorú Vintage Tees 3D Print Póló Ifjúsági Felnőtt

HUF 1619.10
Az áru mennyisége

Poliészter,PamutHúzza meg a lezárás.Mosógépben Mosható. 95% Poliészter, 15% Pamut Húzza meg a lezárás.Mosógépben Mosható.
?Magas Minőségű Anyagból?CILREA férfi póló, anyaga pamut, poliészter keverékek.A jellemzők puha, légáteresztő pamut, illetve polyester amelynek jellemzői a jó rugalmasság, gyors száradás.
?A 3 D Nyomtatás?Fejlett 3 D grafikus nyomtatási technológia teszi póker grafika nézd világos, ragyogó.A különböző minták alkalmasak különböző alkalmakkor, a test felső hatás nagyszerű! .
?Rendkívül Kreatív?A minta a cipő legénység nyak póló felső gondosan tervezte meg minket, teljes személyiség, divatos varázsa.Prémium varrás technológia, hogy szeretni fogja.CILREA Férfi Póker Grafikus Póló Elérhető a 12 grafikus színek, ez a laza pólót, hozzá egy egyedülálló varázsa, hogy a szekrény.Kényelmes, pamut, műszálas anyagból.Kerek nyak kialakítás, könnyen fel, majd vegye le.Kérjük, ellenőrizze a mérettáblázat előtt figyelmesen, hogy megvásárolta ezt a tételt.Kérem, engedje meg, 1-2 centi manuális mérési hiba.Javasoljuk, hogy nézd meg a mérettáblázat megrendelés előtt, hogy jobban tetszik.Ha úgy tetszik, egy laza fit, javasoljuk, hogy egy nagyobb méret.KÖNNYŰ ÉRDEKEL - Ez a férfi testépítés tetején nem csak stílusos, kényelmes, hanem könnyen tisztítható.Könnyen kezelhető utasítások a következők : a Gép mossuk hideg, tegye száraz, a legjobb hosszú távú érdekel, eredmények, vagy szárítható, alacsony. ?Ügyfélszolgálat?Törekszünk arra, hogy ügyfeleinknek kiváló minőségű pólók, pulcsik, pulcsit, cipőt, stb.Ha bármilyen kérdése van a megrendelés bármilyen okból, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, így biztosítani tudjuk, hogy a kielégítő szolgáltatás.

R

Hasonló termékek