.

.

EODNSOFN Tv-Állvány Mobil Tv Kosár, Állítható Állvány a 32-65 Inch Lcd/led Lapos Képernyő Kerekek Konzol Tv (Szín : Egy)

EODNSOFN Tv-Állvány Mobil Tv Kosár, Állítható Állvány a 32-65 Inch Lcd/led Lapos Képernyő Kerekek Konzol Tv (Szín : Egy)

HUF 3.00
Az áru mennyisége

*Az acél kerettel, alumínium alap egy elegáns, fényes hatás érdekében tartóssága, stabilitása *A rugalmas tartóval képes befogadni a legtöbb lapos panel/LCD/LED Tv-től 32-65 cm, maximális terhelhetőség 110kg. *A konzol dönthető, fel-le 15 fok; a magassága állítható 128cm, hogy 150cm, hogy adjon meg egy optikai látószög. *Egy erős média állvány, amely képes befogadni laptop, Dvd vagy játék rendszerek; a magassága a rack is lehet állítani. *Szerelve 360° - os forgó görgők, a TV-kocsi könnyen lehet mozgatni egyik helyről a másikra; a beépített zárszerkezet lehetővé teszi a kocsit, hogy álló vagy mozgatni, ha szükséges. *Az acél kerettel, alumínium alap egy elegáns, fényes hatás érdekében tartóssága, stabilitása. *A rugalmas tartóval képes befogadni a legtöbb lapos panel/LCD/LED Tv-től 32-65 cm, maximális terhelhetőség 110kg. *A konzol dönthető, fel-le 15 fok; a magassága állítható 128cm, hogy 150cm, hogy adjon meg egy optikai látószög. *Egy erős média állvány, amely képes befogadni laptop, Dvd vagy játék rendszerek; a magassága a rack is lehet állítani. *Szerelve 360° - os forgó görgők, a TV-kocsi könnyen lehet mozgatni egyik helyről a másikra; a beépített zárszerkezet lehetővé teszi a kocsit, hogy álló vagy mozgatni, ha szükséges.Funkció : *Az acél kerettel, alumínium alap egy elegáns, fényes hatás érdekében tartóssága, stabilitása.*A rugalmas tartóval képes befogadni a legtöbb lapos panel/LCD/LED Tv-től 32-65 cm, maximális terhelhetőség 110kg.*A konzol dönthető, fel-le 15 fok; a magassága állítható 128cm, hogy 150cm, hogy adjon meg egy optikai látószög.*Egy erős média állvány, amely képes befogadni laptop, Dvd vagy játék rendszerek; a magassága a rack is lehet állítani.*Szerelve 360° - os forgó görgők, a TV-kocsi könnyen lehet mozgatni egyik helyről a másikra; a beépített zárszerkezet lehetővé teszi a kocsit, hogy álló vagy mozgatni, ha szükséges.tulajdonságok : Állapot : 100% márka new Material : hidegen hengerelt acél + alumínium alloy Colour : Black Type : #1 (nincs felső keret), #2 (nincs felső keret) (opcionális) Alkalmas TV méret : 32-65 inches Maximum terhelés : 110kg Adjustable magasság : kb 128-150 cm/50.

R

Hasonló termékek