.

.

Kábel, Audio Vonal, Hangszóró Kábel Számítógép-Mélynyomó-Kábel 2 az 1-ben Hangszóró Kábel, a Mélysugárzó a Hangszóró(2 Méter)

Kábel, Audio Vonal, Hangszóró Kábel Számítógép-Mélynyomó-Kábel 2 az 1-ben Hangszóró Kábel, a Mélysugárzó a Hangszóró(2 Méter)

HUF 669.60
Az áru mennyisége

【Bi-Directional 3,5 mm-2 RCA Audio Kábel】 : 3,5 mm-2 RCA audio kábel alkalmas csatlakoztatni a 3,5 mm-es csatlakozó a fejhallgató-csatlakozó a készülék a 2 RCA csatlakozó, hogy a port a hangrendszerEz RCA Aux kábel tökéletes választás audio csatlakozások mind szakmai, vagy belföldi beállítások. 【Fantasztikus hangminőség】 : 24 K Aranyozott csatlakozók, valamint az összes réz RCA audio kábel nyújt maximális van, vezetőképesség, valamint tartósságát, biztosítva az optimális sztereó audio átvitel.Ez RCA Y kábel-jellemzők, minimális hang elvesztése, minimális beavatkozás, összességében éles, magas minőségű audio.A segítségével ezt 1/8-RCA audio kábel, már többé nem szenved a rádiófrekvencia-interferencia (RFI), valamint az elektromágneses interferencia (EMI). 【Hihetetlenül Tartós】 : 10000+ kanyarban élettartam, valamint otthoni audio rendszer, mint az erősítő vagy a vevő RCA csatlakozóval. 【Bi-Directional 3,5 mm-2 RCA Audio Kábel】 : 3,5 mm-2 RCA audio kábel alkalmas csatlakoztatni a 3,5 mm-es csatlakozó a fejhallgató-csatlakozó a készülék a 2 RCA csatlakozó, hogy a port a hangrendszer.Ez RCA Aux kábel tökéletes választás audio csatlakozások mind szakmai, vagy belföldi beállítások. 【Fantasztikus hangminőség】 : 24 K Aranyozott csatlakozók, valamint az összes réz RCA audio kábel nyújt maximális van, vezetőképesség, valamint tartósságát, biztosítva az optimális sztereó audio átvitel.Ez RCA Y kábel-jellemzők, minimális hang elvesztése, minimális beavatkozás, összességében éles, magas minőségű audio.A segítségével ezt 1/8-RCA audio kábel, már többé nem szenved a rádiófrekvencia-interferencia (RFI), valamint az elektromágneses interferencia (EMI). 【Hihetetlenül Tartós】 : 10000+ kanyarban élettartam, valamint otthoni audio rendszer, mint az erősítő vagy a vevő RCA csatlakozóval.Szolgáltatás : 1. Használata minden réz vezeték jó átviteli hatás alacsony veszteség. Héj anyaga alumínium ötvözet, ami szép, tartós, a jobb védelem. Audio kábel lehet alkalmazandó mobil telefonok, tablet, laptop, zene játékosok, mind a hangszórók. Eközben audio kábel támogatja az egyszerű kapcsolat, amely nem igényel különösen bonyolult műveleteket.

R

Hasonló termékek