.

.

LHLLHL Új, 14 Hüvelykes 3D Képernyő Erősítő Mobiltelefon Nagyító Állni Videó paraván Kibővített Szemek Védelme Jogosultja (Szín :

LHLLHL Új, 14 Hüvelykes 3D Képernyő Erősítő Mobiltelefon Nagyító Állni Videó paraván Kibővített Szemek Védelme Jogosultja (Szín :

HUF 1.67
Az áru mennyisége

Tökéletes vizuális Élményt : Felnagyítja az okostelefon kijelző 2 3-szor könnyebb filmet nézni, videók, vagy hír a telefononUniverzális Kompatibilitás : Ez a képernyő nagyító szinte egyetemes.Ez megnövelheti a kijelzőn a telefont, hogy 8. 3 D-s Hatás, Valamint a sugárvédelmi : Vedd zoom optikai technológia, PU bőr + 3 D-s kijelző, 3 D vizuális élményt.Hatékonyan akadályozza meg, hogy a sugárzás által keltett a mobil telefon, hogy károsítaná az emberi test.Nagy Ajándék : Ez is egy kedves ajándék a nagyszülők, ha olvasni vagy, mint egy eszköz, amely javítja a képek, így megtekintheti a képet, szerették is.Tudsz adni, hogy a tini lányok, vagy a gyerekek, javítja az instragram játék!.Kényelem : Könnyű, hordozható.Super slim összecsukva pedig lehet végezni körül vagy a táskánkban könnyen.Vigye magával minden alkalomra - beltéri, kemping, a go, a szabadidő, stb.Úgy gondoljuk, hogy le lesz nyűgözve a tartós termékek!. 14 hüvelykes 3 D Képernyő Nagyító - mobiltelefon, a Képernyő nagyító alatt a Film Erősítő Nagyító Összecsukható Állvány-a, valamint Minden Más Mobil Phones More, valamint több ember használja az okostelefonok, hogy a videók vagy a filmeket, azonban egyre hihetetlenül kényelmetlen nézni egy kis képernyő miatt hosszabb ideig, de ez is károsíthatja a látást.Ha gyakran néz videókat, filmeket, meg fáradt kényelmetlenül bámul egy kis képernyőn, a képernyő nagyító tökéletes az ön számára.Termékleírás : 1. Tökéletes vizuális Élményt : Felnagyítja az okostelefon kijelző 2 3-szor könnyebb filmet nézni, videók, vagy hír a telefonon. Univerzális Kompatibilitás : Ez a képernyő nagyító szinte egyetemes.Ez megnövelheti a kijelzőn a telefont, hogy 8. 3 D-s Hatás, Valamint a sugárvédelmi : Vedd zoom optikai technológia, PU bőr + 3 D-s kijelző, 3 D vizuális élményt.Hatékonyan akadályozza meg, hogy a sugárzás által keltett a mobil telefon, hogy károsítaná az emberi test. Nagy Ajándék : Ez is egy kedves ajándék a nagyszülők, ha olvasni vagy, mint egy eszköz, amely javítja a képek, így megtekintheti a képet, szerették is.Tudsz adni, hogy a tini lányok, vagy a gyerekek, javítja az instragram játék!5.

R

Hasonló termékek