.

.

FUNUPUP 10 Pack Kalap Horgok Fal, Erős Öntapadó Kalap Állványok Fal, Nincs Fúrás Kalap Fogas Kalap Szervező Baseball Sapka (Fehér)

FUNUPUP 10 Pack Kalap Horgok Fal, Erős Öntapadó Kalap Állványok Fal, Nincs Fúrás Kalap Fogas Kalap Szervező Baseball Sapka (Fehér)

HUF 1.67
Az áru mennyisége

a termék minőségbiztosításAz ügyfél jogainak védelme.Folyamatos innováció, a frissítés.Mindig szívvel-lélekkel bele, amit szeretünk!. 【ÍVELT DESIGN】Ezek a kalap fogasok ívelt design nem csak a kalap alakú, de horgok többnyire rejtve, jobb, hogy bemutassa a kalapot. 【STABIL & MASSZÍV】Ragasztó kalap állványok fal használjon erős ragasztó, ami összetartja akár 3 kilót.Ne aggódj a kalap alá a falról.Kérem, helyezze a kalappal a szervezők egy sima felületre, amely nem könny. 【MUTIFUNCTIONAL】 Tökéletes szervező sokféle kalapok, beleértve a baseball sapkák, traw kalap, napellenző, is lefagy a könnyű elemek alatt 3 kilót.KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ】 Nem kell fúrni, csak távolítsa el a védő réteg a kalap birtokosai, majd nyomja bottal a falon, ez még szilárd, hogy várjon 24 órát, mielőtt lóg a kalapot. 【, AMIT kapsz】 10 pack kalap állványok baseball sapkák ahhoz, hogy megfeleljen a kalapját kijelző van szüksége.Termék Specifikáció.Anyagi : Műanyag.Max Hold : https : 3 lb.A telepítés típusának:Ragasztó.Gyik a kalap horgok.Kérdés : Hogyan kap el ?.Javasoljuk, hogy a fűtés a horog a hajszárító, majd lassan peeling, hogy a horog a falról, kezdve a felső.Ehhez legalább 1 percet, hogy távolítsa el a horog.Milyen típusú kalapok ez a horgok alkalmas?.A kalap kampó tartja, baseball sapka, szerelve, kalapok, snapbacks, valamint az álarcot.

R

Hasonló termékek