.

.

AYMAYA Kukákat, Nagy Megvastagodott Kuka Háztartási Tér Kuka Irodai Nyomás Gyűrű Papír Kosár Nappali, Konyha Kuka (Szín : Kék)

AYMAYA Kukákat, Nagy Megvastagodott Kuka Háztartási Tér Kuka Irodai Nyomás Gyűrű Papír Kosár Nappali, Konyha Kuka (Szín : Kék)

HUF 3.00
Az áru mennyisége

☑ A sima felület biztosítja, hogy könnyen lehet tisztítaniPort el lehet távolítani gyorsan mártással egy ronggyal a tiszta víz.A belső vödör is sima, könnyen lehet öblíteni, még az ételt is szivárog be. ❤Ők kényelmesen tuck, a wc mellé, vagy a következő zuhanyzó vagy kád, megakadályozza a hulladék, újrahasznosítás, valamint egyéb kisebb tételek. ❤Hordozható : Beépített fogantyúk, hogy ezt a szemetet is könnyű a közlekedés a szobát, ahogy szükséges; szemét szelektív kukákat vagy vékony, könnyű. ❤A méretét, stílusát, hogy ezt a terméket lehet használni, más szobák az ön otthonában. ❤Prémium Kialakítás : Készült tartós shatter-ellenálló műanyag, beépített fogantyú; Könnyen kezelhető : Tiszta, nedves ruhával. ☑ A sima felület biztosítja, hogy könnyen lehet tisztítani.Port el lehet távolítani gyorsan mártással egy ronggyal a tiszta víz.A belső vödör is sima, könnyen lehet öblíteni, még az ételt is szivárog be. ❤Ők kényelmesen tuck, a wc mellé, vagy a következő zuhanyzó vagy kád, megakadályozza a hulladék, újrahasznosítás, valamint egyéb kisebb tételek. ❤Hordozható : Beépített fogantyúk, hogy ezt a szemetet is könnyű a közlekedés a szobát, ahogy szükséges; szemét szelektív kukákat vagy vékony, könnyű. ❤A méretét, stílusát, hogy ezt a terméket lehet használni, más szobák az ön otthonában. ❤Prémium Kialakítás : Készült tartós shatter-ellenálló műanyag, beépített fogantyú; Könnyen kezelhető : Tiszta, nedves ruhával. ❤Funkcionális tároló vödör❤Nyitó-záró fedél nélkül❤anyaga : műanyag❤alakú tér❤otthoni használatra forgatókönyvek.

R

Hasonló termékek