.

.

QFFL Falra Szerelt fogas, törülközőtartó Kulcs Horog, vastag Kabát Kampó Lóg, Kabát, Sapka Törölköző (Szín : 1, Méret : 5 Horgok)

QFFL Falra Szerelt fogas, törülközőtartó Kulcs Horog, vastag Kabát Kampó Lóg, Kabát, Sapka Törölköző (Szín : 1, Méret : 5 Horgok)

HUF 9395.10
Az áru mennyisége

★A masszív falra szerelt fogas öt horgok vízszintes sorban, amely tartós, megbízható tárhely ★Használni egy öt-hook fogas a bejárati folyosón, előszoba vagy a bejárati folyosó tartani kabátok, táskák, hátizsákok, valamint távol a földre. ★A falra szerelt fogas rendelkezik, bájos stílus, napi funkciók, amelyeket könnyen szervezett rendet a felesleges hulladékot. ★A fából készült alappal szintben a falak, a bejáratot, hálószoba, gardrób, fürdőszoba, stb. ★ Nagyon alkalmas a szervező, kabátok tárolására, ruházat, sálak, törölköző, pet póráz, stb. ★A masszív falra szerelt fogas öt horgok vízszintes sorban, amely tartós, megbízható tárhely. ★Használni egy öt-hook fogas a bejárati folyosón, előszoba vagy a bejárati folyosó tartani kabátok, táskák, hátizsákok, valamint távol a földre. ★A falra szerelt fogas rendelkezik, bájos stílus, napi funkciók, amelyeket könnyen szervezett rendet a felesleges hulladékot. ★A fából készült alappal szintben a falak, a bejáratot, hálószoba, gardrób, fürdőszoba, stb. ★ Nagyon alkalmas a szervező, kabátok tárolására, ruházat, sálak, törölköző, pet póráz, stb. -Manapság, mint a tér egyre inkább fontos, bejárati dekoráció, valamint bejárat tároló egyre fontosabb, ezért fali tároló lehet, hogy a legjobb használni, az eredeti hely-Termék neve : Falra szerelhető fogas-Anyaga : Természetes tömörfa-Szín kategória : fehér-Méret : 4 horgok, 5 horgok-a Csomag Tartalma : Falra szerelhető fogas x 1 Includes csavar szükséges a telepítéshez(Kivéve dekoráció)telepítési lépések : 1. Használjon vonalzót, hogy mérje meg a távolságot a két lyuk a back2. Mark a fal egy ceruza szerint a mért distance3. Használjon elektromos fúró, hogy a lyuk a mark4. Üsd a terjeszkedés csavar a falba egy kalapáccsal. Húzza meg a csavarokat, végre lógni a polcon, a telepítés befejeződött.

R

Hasonló termékek