.

.

ZAMTAC francia Vidéki Stílusban LOFT, Ipari Személyiség A Régi Retro Kabát Horgok Dekoratív Fali Kampó Lóg Hook - (Szín: Kék)

ZAMTAC francia Vidéki Stílusban LOFT, Ipari Személyiség A Régi Retro Kabát Horgok Dekoratív Fali Kampó Lóg Hook - (Szín: Kék)

HUF 5256.00
Az áru mennyisége

Szín : KékA csomag Tartalmazza : karton Baba.zakka kis élet volt kitéve kreatív re-design, hogy az élet élénk, szép ~, természetes frakció, design iskola, Zhizn, vidéki iskolában, Vagy stílus, élelmiszert, meleg volt a tapasztalat. (Részletek szándékosan a régi helyen, kitett fa, a vásárlást a jóváhagyott stílus, ez a feltevés.Sárga matricák részben a folyamat, miközben a régi fa, vas-színű. 2, szubjektív elégedett, a képzelet, mint egy oka, hogy a baba általában nem minőségi problémák vissza, nem fogadható el.A csomag Tartalmazza : karton Baba.zakka kis élet volt kitéve kreatív re-design, hogy az élet élénk, szép ~, természetes frakció, design iskola, Zhizn, vidéki iskolában, Vagy stílus, élelmiszert, meleg volt a tapasztalat. (Részletek szándékosan a régi helyen, kitett fa, a vásárlást a jóváhagyott stílus, ez a feltevés.Sárga matricák részben a folyamat, miközben a régi fa, vas-színű. 2, szubjektív elégedett, a képzelet, mint egy oka, hogy a baba általában nem minőségi problémák vissza, nem fogadható el.Baba Anyag : MDF Baba Mérete : Hossza nagylelkű 60 * 15 * 4cm Baba Csomag tartalma : karton Baba Leírása : zakka kis élet volt kitéve kreatív re-design, hogy az élet élénk, szép ~, természetes frakció, design iskola, Zhizn, vidéki iskolában, Vagy stílus, élelmiszert, meleg volt a tapasztalat. (Részletek szándékosan a régi helyen, kitett fa, a vásárlást a jóváhagyott stílus, ez a feltevés.) Sárga matricák részben a folyamat, miközben a régi fa, vas-színű. 2, szubjektív elégedett, a képzelet, mint egy oka, hogy a baba általában nem minőségi problémák vissza, nem fogadható el.Elem sajátosságok : Színe besorolás : Sárga, kék ég, bor red Material : iron Style : Continental.

R

Hasonló termékek