.

.

Abaodam 2DB 15 cm-es Karácsonyi Dekoráció Kreatív Asztali Dekoráció Színes Tűlevelek Mini karácsonyfa Dísz (Pelyhesítő, Gyöngyök)

Abaodam 2DB 15 cm-es Karácsonyi Dekoráció Kreatív Asztali Dekoráció Színes Tűlevelek Mini karácsonyfa Dísz (Pelyhesítő, Gyöngyök)

HUF 873.00
Az áru mennyisége

Alkalmas Karácsonyi party, gyerek party, szilveszteri buli, könnyen hozzá több ünnepi hangulatotNagyszerű hely, a könyvespolc, ablakpárkányon, az asztal, a csecsemő óvoda, konyha, étkező, vagy bármilyen más prominens helyet a házban, ahol mindenki láthatja.Készült prémium minőségű anyag, szép kivitelezés, ez a díszek a nagy Karácsonyi dekoráció.Karácsonyfa design, a karácsonyi partin több örömteli, vidám.Egy nagy ajándék, hogy a barátok, a család.Termék Description This cikk egy nagy karácsonyfa alakú díszek neked.A karácsonyfa design, nagyon meleg, ünnepi, alkalmas Karácsonyi témájú bulit, akkor helyezze az asztalra, hálószoba, nappali, hogy hozzon ki többet Karácsonyi hangulatot.Jellemzők - Elem Szín : Ahogy az ábrán látható. - Elem Anyaga : Műanyag+ vas. - Elem Méret : 15x6. - Készült prémium minőségű anyag, szép kivitelezés, ez a díszek a nagy Karácsonyi dekoráció. - Karácsonyfa design, a karácsonyi partin több örömteli, vidám. - Jó hely, a könyvespolc, ablakpárkányon, az asztal, a csecsemő óvoda, konyha, étkező, vagy bármilyen más prominens helyet a házban, ahol mindenki láthatja. - Alkalmas Karácsonyi party, gyerek party, szilveszteri buli, könnyen hozzá több ünnepi hangulatot. - Egy nagy ajándék, hogy a barátok, a család.Csomag, Beleértve 2 x Chirstmas dísz.

R

Hasonló termékek