.

.

17-inch 3 Darab Karácsonyi Dekoráció Zokni, Három-Dimenziós Baba Candy Zokni, Törpe Öreg Rudolf Személyiség Harisnya Díszek.

17-inch 3 Darab Karácsonyi Dekoráció Zokni, Három-Dimenziós Baba Candy Zokni, Törpe Öreg Rudolf Személyiség Harisnya Díszek.

HUF 7002.00
Az áru mennyisége

?【Termék paraméterek】172 a dot erdő Karácsonyi zokni.Nyomtatott klasszikus Rudolf minta készült, nem szőtt anyagból.Masszív, tartós, lehet akasztani. ?【Különböző stílusok】Tartalmaz, három stílus : piros, zöld, szürke.Mikulás vezetés Rudolf adni gyönyörű kívánja, színes Karácsonyi ajándékokat. ?【Használja jelenet】használják, hogy díszítse szoba, asztal, asztalok, kanapék, szekrények, könyvespolcok, asztalok, éjjeli szekrények Karácsonyra.Nagyon alkalmas a Karácsony, hozzátéve, erős a Karácsonyi hangulatot. ?【A tökéletes választás Karácsonyi dekoráció】lehet pótolni a kis ajándékok, mint például a cukorka, csokoládé, ajándék kártyák, stb. hozza a Karácsonyi meglepetés, hogy a barátok, rokonok. ?【A legmegfelelőbb ajándék választás】ajándék táska, hogy lehet használni, hogy ajándékok barátok, nagyon alkalmas a Karácsony. ?【Termék paraméterek】17.2 a dot erdő Karácsonyi zokni.Nyomtatott klasszikus Rudolf minta készült, nem szőtt anyagból.Masszív, tartós, lehet akasztani. ?【Különböző stílusok】Tartalmaz, három stílus : piros, zöld, szürke.Mikulás vezetés Rudolf adni gyönyörű kívánja, színes Karácsonyi ajándékokat. ?【Használja jelenet】használják, hogy díszítse szoba, asztal, asztalok, kanapék, szekrények, könyvespolcok, asztalok, éjjeli szekrények Karácsonyra.Nagyon alkalmas a Karácsony, hozzátéve, erős a Karácsonyi hangulatot. ?【A tökéletes választás Karácsonyi dekoráció】lehet pótolni a kis ajándékok, mint például a cukorka, csokoládé, ajándék kártyák, stb. hozza a Karácsonyi meglepetés, hogy a barátok, rokonok. ?【A legmegfelelőbb ajándék választás】ajándék táska, hogy lehet használni, hogy ajándékok barátok, nagyon alkalmas a Karácsony.Alapvető Információk Árucikk neve : Karácsonyi ajándék zokni, Áru, anyag : szövet Termék méret : 17.2 a Kereskedelmi hatálya : az iskola esténként, lakások, bevásárlóközpontok, áruházak, szállodák, stb.Megjegyzés : A hossza mért kézzel, de lehet, hogy van egy kis hiba.Kérlek, értsd meg.

R

Hasonló termékek