.

.

Toyvian lakberendezés 3pcs Karácsonyi Dísz Horgok karácsonyfa Fogasok Karácsonyi Díszek Horgok Ünnepi Dísz Horog karácsonyfa:

Toyvian lakberendezés 3pcs Karácsonyi Dísz Horgok karácsonyfa Fogasok Karácsonyi Díszek Horgok Ünnepi Dísz Horog karácsonyfa:

HUF 3879.00
Az áru mennyisége

Karácsonyi Díszek Horog A széle sima, kerek, anélkül, hogy sorja, de nem károsítja a bőrt.Miniatűr Dísz Horog . Tökéletes lógó Karácsonyi díszek, party dekoráció, valamint a virágdísz.Karácsonyfa Lógó Horog . tökéletes lógó Karácsonyi harisnya, koszorúkat, lámpák, egyéb Karácsonyi díszek a mantels, valamint kandallók.A csecsebecse Hook-Ezek jó díszek a Karácsonyi buli, bankett, vagy személyes haza.Kandalló Harisnya Fogas Ez is nagy lógó sok mindent, hogy a fürdőszoba, valamint a konyha tiszta, rendezett.Karácsonyi Díszek Horog . A széle sima, kerek, anélkül, hogy sorja, de nem károsítja a bőrt.Miniatűr Dísz Horog . Tökéletes lógó Karácsonyi díszek, party dekoráció, valamint a virágdísz.Karácsonyfa Lógó Horog . tökéletes lógó Karácsonyi harisnya, koszorúkat, lámpák, egyéb Karácsonyi díszek a mantels, valamint kandallók.A csecsebecse Hook-Ezek jó díszek a Karácsonyi buli, bankett, vagy személyes haza.Kandalló Harisnya Fogas Ez is nagy lógó sok mindent, hogy a fürdőszoba, valamint a konyha tiszta, rendezett.Csomag Tartalmazza 600 x Karácsonyi Koszorú Horog Jellemzői : - Méret : 4.04inch - Készült kiváló minőségű anyagból, masszív ahhoz, hogy tartsa a legszebb Karácsonyi díszek. - Anyaga : Vas, PET - Nagyon hasznos kütyü, hogy díszítse a csecsebecsék, a megtakarítás sok helyet. - Karácsonyi dísz horgok, egyszerű design, ezek praktikus, dekoratív. - A világos színű, könnyű, hogy a Karácsonyi dekorációk, amely több, nagyon úgy néz ki a dekoráció. - Szín : Arany, Ezüst, Piros, Zöld - Tökéletes lóg a Karácsonyi díszeket, parti dekoráció, valamint a virágdísz.Áru Leírása A termékek elfogadott magas minőségi környezetvédelmi vas, PET anyag, ezek tartós, újrafelhasználható, kopásálló használható hosszú ideig.Biztosítja a dekoráció szép, gyors, hogy lóg a különböző Xmas party kis díszek, egyszerű, praktikus.

R

Hasonló termékek