.

.

FANNISS karácsonyfa Gallér 36In Karácsony Rövid Plüss kétrétegű Fa Skirtrustic Dekoráció Parasztház a Boldog Karácsonyt ünnepelnek (Szín:Piros,Méret:2pcs36in)

FANNISS karácsonyfa Gallér 36In Karácsony Rövid Plüss kétrétegű Fa Skirtrustic Dekoráció Parasztház a Boldog Karácsonyt ünnepelnek (Szín:Piros,Méret:2pcs36in)

HUF 5832.00
Az áru mennyisége

【NAGY KARÁCSONYI DÍSZEK】 Thetree szoknya, háziállat, gyerek kedvenc hely télen, Karácsony, csak élvezni a családi boldogságEz is tökéletes díszíteni a karácsonyfát, otthon, nappali, terasz, hotel.Használhatja a téli meleg téma Karácsonyi party, stb. 【48 HÜVELYK 】 tartsa a ház tiszta, a tűlevelek, vagy a sap-nem csöpög a padlóra .Olyan Ajándékok, Kellékek, Díszek & Dekoráció is lehet Szépen Jelenik meg a Fa Szoknya További Új Év Fél Ünnepi Dekorációval. 【Könnyen rögzített】Segítségével rejtett mágikus felvételeket lezárások a vissza tartani a Chirstmas fa burkolás, hogy a fa úgy tűnik, tökéletes, nagyon könnyű az ön számára, hogy biztosítsa a fa szoknya, ahol nem kell a csomót.A bázis körül a fát, hogy a Tépőzár varrattal a határon fa szoknya. 【Kiváló kivitelezés】Dupla réteg design,puha, kényelmes textúra,nagyon tartós, rendkívül jól sikerült.Karácsonyfa kiváló dekoráció, minden család legyen, adjunk hozzá egy szép hangulat a fesztiválon. 【Gyönyörű, elegáns】 Tökéletes karácsonyfa szoknya ruha a fát, majd a hozzáadás egy különleges érintse meg a karácsonyi,Használja év után igen. 【NAGY KARÁCSONYI DÍSZEK】 Thetree szoknya, háziállat, gyerek kedvenc hely télen, Karácsony, csak élvezni a családi boldogság.Ez is tökéletes díszíteni a karácsonyfát, otthon, nappali, terasz, hotel.Használhatja a téli meleg téma Karácsonyi party, stb. 【48 HÜVELYK 】 tartsa a ház tiszta, a tűlevelek, vagy a sap-nem csöpög a padlóra .Olyan Ajándékok, Kellékek, Díszek & Dekoráció is lehet Szépen Jelenik meg a Fa Szoknya További Új Év Fél Ünnepi Dekorációval. 【Könnyen rögzített】Segítségével rejtett mágikus felvételeket lezárások a vissza tartani a Chirstmas fa burkolás, hogy a fa úgy tűnik, tökéletes, nagyon könnyű az ön számára, hogy biztosítsa a fa szoknya, ahol nem kell a csomót.A bázis körül a fát, hogy a Tépőzár varrattal a határon fa szoknya. 【Kiváló kivitelezés】Dupla réteg design,puha, kényelmes textúra,nagyon tartós, rendkívül jól sikerült.Karácsonyfa kiváló dekoráció, minden család legyen, adjunk hozzá egy szép hangulat a fesztiválon. 【Gyönyörű, elegáns】 Tökéletes karácsonyfa szoknya ruha a fát, majd a hozzáadás egy különleges érintse meg a karácsonyi,Használja év után igen.

R

Hasonló termékek