.

.

HFXXAD Maple Leaf String Fények, 6 Ft Őszi Koszorú Fények String 20 LED & 4 Sütőtök Otthoni Esküvői Buli, Halloween Díszíteni(Általában a/Villogó)

HFXXAD Maple Leaf String Fények, 6 Ft Őszi Koszorú Fények String 20 LED & 4 Sütőtök Otthoni Esküvői Buli, Halloween Díszíteni(Általában a/Villogó)

HUF 1255.50
Az áru mennyisége

【Fények String Hálaadásra】20 LED-es, illetve 4 sütőtök a húrTeljes hossza juhar string fények, 5, 9 méter.Az őszi koszorú, gyönyörű juhar levelek, minden mozaik LED izzó, illetve izzad élénk, meleg fény. 【PVC Anyag】A levelek tököt, majd sorban a Led készült PVC anyag, amely a beltéri, mind kültéri használatra, vízálló, tartós, biztonságos, nem meleg(akkumulátor tok vízálló).Ezek a narancs, sárga, piros levelek megvilágított, a vibráló fények, lehet díszíteni a ház minden zugát. 【2 Funkció Mód】 Ez a juhar levelek fény van 2 különböző módok, a folyamatos/ villogó/ki, könnyen kezelhető.Váltás az üzemmódok mint élvezni a holiday party fények. 【Elemes】Ez a fény string előírja, 3 db AA elemet.Lehetővé teszi, hogy a hely, bárhol anélkül, hogy aggódik, hogy szükséged van egy csatlakozó aljzat közelben.Hordozható, alacsony fogyasztás. 【Beltéri Kültéri Világítás,】 Juhar levelek garland nagyon alkalmas otthoni ,hálószoba, nappali ablak dekorációk.A string az őszi levelek vízálló külső dekoráció, teraszon, kertben, udvaron.Olyan szép, amikor fény a sütőtök csatolt során a levelek hozzáad egy jó kapcsolatot.Egy nagy őszi dekoráció. 【Fények String Hálaadásra】20 LED-es, illetve 4 sütőtök a húr.Teljes hossza juhar string fények, 5, 9 méter.Az őszi koszorú, gyönyörű juhar levelek, minden mozaik LED izzó, illetve izzad élénk, meleg fény. 【PVC Anyag】A levelek tököt, majd sorban a Led készült PVC anyag, amely a beltéri, mind kültéri használatra, vízálló, tartós, biztonságos, nem meleg(akkumulátor tok vízálló).Ezek a narancs, sárga, piros levelek megvilágított, a vibráló fények, lehet díszíteni a ház minden zugát. 【2 Funkció Mód】 Ez a juhar levelek fény van 2 különböző módok, a folyamatos/ villogó/ki, könnyen kezelhető.Váltás az üzemmódok mint élvezni a holiday party fények. 【Elemes】Ez a fény string előírja, 3 db AA elemet.Lehetővé teszi, hogy a hely, bárhol anélkül, hogy aggódik, hogy szükséged van egy csatlakozó aljzat közelben.Hordozható, alacsony fogyasztás. 【Beltéri Kültéri Világítás,】 Juhar levelek garland nagyon alkalmas otthoni ,hálószoba, nappali ablak dekorációk.

R

Hasonló termékek