.

.

ZYZMH Asztali karácsonyfa, Mesterséges karácsonyfa elemes Világító Mini karácsonyfa LED Lámpa Karácsonyi Díszek (Szín : Egy)

ZYZMH Asztali karácsonyfa, Mesterséges karácsonyfa elemes Világító Mini karácsonyfa LED Lámpa Karácsonyi Díszek (Szín : Egy)

HUF 0.67
Az áru mennyisége

★ Ez A Mini Karácsonyfa Tökéletes Kiegészítője Az Ünnepi Díszítéssel Készült Tartós, Reális Műanyag Tűk, Hogy A Múlt Szezonban ★ Gyönyörűen Díszített Meleg LED Karácsonyi Fények, Hogy Felderül A Tér, valamint a Golden Karácsonyi Díszek, Valamint a Különböző Holly Bogyók Elterjedt Az ágak. ★ Erős piros-Fólia alap segít a támogatást, az egyensúlyt, a fa, a felborulás, illetve csökken. ★ Vezeték nélküli fa szüksége van 3 db aa elem használata (Nem tartozék). ★ Ideális dekorációs lakások, Irodák, Vagy akár a termek egy kis ünnepi hangulat, De elég kicsi ahhoz, hogy elférjen egy pult, Tábla, Vagy a kandalló. ★ Ez A Mini Karácsonyfa Tökéletes Kiegészítője Az Ünnepi Díszítéssel Készült Tartós, Reális Műanyag Tűk, Hogy A Múlt Szezonban. ★ Gyönyörűen Díszített Meleg LED Karácsonyi Fények, Hogy Felderül A Tér, valamint a Golden Karácsonyi Díszek, Valamint a Különböző Holly Bogyók Elterjedt Az ágak. ★ Erős piros-Fólia alap segít a támogatást, az egyensúlyt, a fa, a felborulás, illetve csökken. ★ Vezeték nélküli fa szüksége van 3 db aa elem használata (Nem tartozék). ★ Ideális dekorációs lakások, Irodák, Vagy akár a termek egy kis ünnepi hangulat, De elég kicsi ahhoz, hogy elférjen egy pult, Tábla, Vagy a kandalló.Ezt Asztallap karácsonyfa Kb 18 Cm/45cm Magas, 60 ágak.Bázisok Segít Támogatás, Valamint Mérleg.a Fa, A Felborulás, Illetve Csökken.Vannak Piros Szalagot Íjak,Természetes Fenyőtoboz,Mini Karácsonyi Dob, Karácsonyi Labdák, Fa Tetején Csillag, Boldog Karácsonyt Tányért,Kis Édességet, A Kis Harang,Kis Bot, A Kis Díszdobozban, Várj.a Fenyő karácsonyfa, Hozd Ünnepi Hangulatot.a Tökéletes Kiejtéssel Bármely Otthon, az Irodában Vagy az iskolában, Kollégiumban.Ez néhány Percet Vesz igénybe, Hogy létre, Vezeték nélküli Fa, Beleértve a LED-es Lámpák, szüksége van 3 db Aa Elem Használata (Nem Tartozék).A Karácsonyfa Lesz Hozzá Egy Színes Akcentus, Hogy Az Ünnepi Dekorációt.Ideális Dekorációs Lakások, Irodák, Vagy Akár A Termek Egy Kis Ünnepi Hangulat, De Elég Kicsi Ahhoz, Hogy Elférjen A Pulton, A Táblázatban.

R

Hasonló termékek