.

.

PDGJG Karácsonyi lakásdekoráció,Mesterséges karácsonyfa Tippek a Teljes Fa Könnyen Összeszerelhető a karácsonyfa (Méret : 150CM)

PDGJG Karácsonyi lakásdekoráció,Mesterséges karácsonyfa Tippek a Teljes Fa Könnyen Összeszerelhető a karácsonyfa (Méret : 150CM)

HUF 8460.00
Az áru mennyisége

★Környezetbarát Anyag - A Lapátok A karácsonyfa Készült Kiváló Minőségű PVC Anyag, Amely Nem Csak Teszi A Fa úgy Néz ki, Igazi, Valamint Több Teljes, Hanem Hozzá Az Anti-crush Kapacitás A Fa ★8 Vaku Módok Megvilágított karácsonyfa 8 Különböző Színes Flash Mód, Mint Kombináció, Hullámok, Szekvenciális, Flash, stb.Lehet, hogy Válassza ki a Megfelelő Módban Egy Beállítása Gombra, Majd A Fény Színe Optikai Fog Változni is. ★Fém állvány - karácsonyfa használ, fém állvány, ahelyett, hogy olcsó műanyag állni, Majd adjuk hozzá a műanyag fedelet a végén állni.Keresztül ez a design csak annyit akarunk elérni, hogy adjunk a stabilitás, a fa pedig védi a padlót. ★Karácsonyi ajándék - Ez a fa tökéletes, mint egy asztali dísz, vagy mint egy szoba dekoráció, Ez lesz az egyik karácsonyi dekoráció.Az is nagyszerű ajándék a barátok, a Család. ★Easy setup -, Hogy befejezze a közgyűlés ezt a fát, hogy csak a szükséges 3 lépéseket, Miután üzembe ágak, fém állvány, együtt, Minden fa előírja, hogy egyenesbe hozza az ágak, Így a fa a lehető legjobb hatást. ★Környezetbarát Anyag - A Lapátok A karácsonyfa Készült Kiváló Minőségű PVC Anyag, Amely Nem Csak Teszi A Fa úgy Néz ki, Igazi, Valamint Több Teljes, Hanem Hozzá Az Anti-crush Kapacitás A Fa. ★8 Vaku Módok Megvilágított karácsonyfa 8 Különböző Színes Flash Mód, Mint Kombináció, Hullámok, Szekvenciális, Flash, stb.Lehet, hogy Válassza ki a Megfelelő Módban Egy Beállítása Gombra, Majd A Fény Színe Optikai Fog Változni is. ★Fém állvány - karácsonyfa használ, fém állvány, ahelyett, hogy olcsó műanyag állni, Majd adjuk hozzá a műanyag fedelet a végén állni.Keresztül ez a design csak annyit akarunk elérni, hogy adjunk a stabilitás, a fa pedig védi a padlót. ★Karácsonyi ajándék - Ez a fa tökéletes, mint egy asztali dísz, vagy mint egy szoba dekoráció, Ez lesz az egyik karácsonyi dekoráció.Az is nagyszerű ajándék a barátok, a Család. ★Easy setup -, Hogy befejezze a közgyűlés ezt a fát, hogy csak a szükséges 3 lépéseket, Miután üzembe ágak, fém állvány, együtt, Minden fa előírja, hogy egyenesbe hozza az ágak, Így a fa a lehető legjobb hatást.

R

Hasonló termékek