.

.

Mavis Laven Arcát Párna Pad Arcát Nyugi Bölcső Párna Pad Szilikon Párna Puha, Masszázs, SPA szépségszalon bőrápolás (égszínkék)

Mavis Laven Arcát Párna Pad Arcát Nyugi Bölcső Párna Pad Szilikon Párna Puha, Masszázs, SPA szépségszalon bőrápolás (égszínkék)

HUF 1.00
Az áru mennyisége

★ Lehet helyezni a lyuk a szépség, ágy, tartja az arcát egy kényelmes, relaxáló helyzetben van, miközben egy GYÓGYFÜRDŐ, masszázs, mely egy nagyon puha, kellemes érzésHasználat után, nem a ráncok az arcon. ★ Használhatja ezt a masszázs ágy, mint a szépség ágya, speciális párna, találkozó a különböző igények. ★ Ezt szilikon hazudik párna készült, a magas minőségű anyag, puha, tartós, használható sokáig. ★ Ad egy teljes hozzáférés a hátad, nyakad, így könnyebben lehet masszírozni. ★ Kompakt méret, lehet be a kézitáska, tudja vinni sehová. Puha szilikon hazudik párna elfogadja a magas minőségű anyag, puha, kényelmes, mely sokkal jobban érzem magam. Tartsd az arcod egy kényelmes, relaxáló helyzetben van, miközben egy megnyugtató masszázs. Újra felhasználható, könnyen tisztítható.Tulajdonságok : 1. Elem Típus : Arc Masszázs Párna 2. Anyag : Műanyag Fólia 3. Töltelék : Szilikon 4. Szín : Világos Zöld, kék az Ég, Kék, Bézs, Fekete Méret : kb.4 x 0,7 col(1-2 cm eltérés) 6. Csomag Súlya : kb. 800g, Hogyan kell használni : ha kell masszázs vissza test, csak hagyd, hogy az ügyfél feküdt a szépség ágya a arccal lefelé, valamint a szilikon párnát a lyuk a szépség ágya helyett a törölközőt.A csomag Tartalmazza : 1 x Arc Masszázs Párna.

R

Hasonló termékek