.

.

Állítható Sátor Lengyelek - Hordozható Acél Rudak a Kemping Ponyvát, s Előtetők, 2 db Fekete, Könnyű, Lengyelek, a Menedék, az Árnyék.

Állítható Sátor Lengyelek - Hordozható Acél Rudak a Kemping Ponyvát, s Előtetők, 2 db Fekete, Könnyű, Lengyelek, a Menedék, az Árnyék.

HUF 2.00
Az áru mennyisége

【Méret】összeszerelés Után, minden ponyva rúd 75 cm hosszú,s Minden Rész 15 cm hosszú,0Ha szükséges, akkor is össze két sátor lengyelek együtt. 【Csomag】Csomag tartalma 2 felső pólusok, 8 pólus center, 2 láb, a lengyelek pedig egy carry hordtáska a könnyű hordozhatóságért. 【Könnyen telepíthető】van egy reed csat a rúd száját, csak meg kell igazítsa a lyuk, csavar, a felület, a két rúd, majd nyomja befelé, hogy töltse ki a közgyűlés. 【Anyag】A sátor rúd anyaga horganyzott vas, a felületre permetezni, műanyag, masszív, tartós, a rozsda ellen.Könnyű, strapabíró, könnyen szállítható. 【Több használja】Lehet használni a kemping sátrak, tarpaulins, napernyő, strand a kemping, sátor clearance, strand menhelyek stb.Név : Sátor Rúd Átmérő : 0.6 cm Súly : 950g Csomag Tartalmazza : 2 Sátor Rúd (10 rész),1 Tároló Táska Anyaga : Horganyzott vas Felület : Spray fröccsöntés Kapcsolat módszer : a Tavaszi csat,ez a kialakítás teszi a telepítés, illetve szétszerelés kényelmes, gyors.Ezek a sátor lengyelek lehet használni a kemping sátrak, tarpaulins, napernyő, strand a kemping, sátor clearance, strand menhelyek stb.

R

Hasonló termékek