.

.

Cabilock Konyha, 2 Db/Csomag EVA Úszó Kulcstartó kulcstartó Biztonsági Kulcs tartó Tengeri Hajó Halászati Vitorlás & Vízi Sportok (Ovális)

Cabilock Konyha, 2 Db/Csomag EVA Úszó Kulcstartó kulcstartó Biztonsági Kulcs tartó Tengeri Hajó Halászati Vitorlás & Vízi Sportok (Ovális)

HUF 630.00
Az áru mennyisége

Könnyű, tartós, hordozható, kényelmes szállításáraA kreatív ovális alakú, ez a kulcstartó készült, különösen, hogy tartsa kulcs a vízen, amikor a vízbe esett.EVA úszó kulcstartó, hogy lebeg, hogy mentse a kulcs.Nagy a vízi sportok, köztük a csónakázni, horgászni, vadvízi evezés, evezés, vitorlázás, vízisí, valamint több.description This egy EVA úszó kulcstartó, szép, de praktikus.EVA anyag, könnyű, tartós, hordozható, kényelmes szállítására.A kreatív ovális alakú, ez a kulcstartó készült, különösen, hogy tartsa kulcs a vízen, amikor a vízbe esett.Nagy a vízi sportok, köztük a csónakázni, horgászni, vadvízi evezés, evezés, vitorlázás, vízisí, valamint több.Jellemzők Szín : a képen látható módon. - EVA úszó kulcstartó, hogy lebeg, hogy mentse a kulcs. - Könnyű, tartós, hordozható, kényelmes szállítására. - A kreatív ovális alakú, ez a kulcstartó készült, különösen, hogy tartsa kulcs a vízen, amikor a vízbe esett. - Nagy a vízi sportok, köztük a csónakázni, horgászni, vadvízi evezés, evezés, vitorlázás, vízisí, valamint több.Csomag, Beleértve 2 x Kulcstartó.

R

Hasonló termékek