.

.

ONIYEA Könnyű, Vízálló, Kültéri Sport Hátizsák Utazási Hátizsák Hátizsák Túrázáshoz Hegymászás Táska, 20L Kapacitás (Türkiz)

ONIYEA Könnyű, Vízálló, Kültéri Sport Hátizsák Utazási Hátizsák Hátizsák Túrázáshoz Hegymászás Táska, 20L Kapacitás (Türkiz)

HUF 3.00
Az áru mennyisége

【20 L Nagy Kapacitású】Beleértve a fő rekesz, valamint háló oldalsó zsebTedd a vizet, a harapnivalókat, valamint az egyéb berendezések. 【Összecsukható, Könnyű】közel van a tenyerében tárolás után, így lehet, vigye magával, anélkül, hogy terhet.Nagy utazás, a kaland, kempingezni. 【Tartós anyag】Használatával magas minőségű poliészter anyag, amely hatékonyan lehet vízálló, anti-semmiből, majd kopásálló. 【Állítható Pánt】beállíthatja, Hogy a heveder szorító érzés, ha szükséges.Hossza alkalmas a férfiak, nők, gyermekek. 【Kiváló Ügyfélszolgálat】Kérdése vagy problémája van a rendelés fognak válaszolni 24 órán belül. 【20 L Nagy Kapacitású】Beleértve a fő rekesz, valamint háló oldalsó zseb.Tedd a vizet, a harapnivalókat, valamint az egyéb berendezések. 【Összecsukható, Könnyű】közel van a tenyerében tárolás után, így lehet, vigye magával, anélkül, hogy terhet.Nagy utazás, a kaland, kempingezni. 【Tartós anyag】Használatával magas minőségű poliészter anyag, amely hatékonyan lehet vízálló, anti-semmiből, majd kopásálló. 【Állítható Pánt】beállíthatja, Hogy a heveder szorító érzés, ha szükséges.Hossza alkalmas a férfiak, nők, gyermekek. 【Kiváló Ügyfélszolgálat】Kérdése vagy problémája van a rendelés fognak válaszolni 24 órán belül. 【20 L Nagy Kapacitású】Beleértve a fő rekesz, valamint háló oldalsó zseb.Tedd a vizet, a harapnivalókat, valamint az egyéb berendezések. 【Összecsukható, Könnyű】közel van a tenyerében tárolás után, így lehet, vigye magával, anélkül, hogy terhet.Nagy utazás, a kaland, kempingezni. 【Tartós anyag】Használatával magas minőségű poliészter anyag, amely hatékonyan lehet vízálló, anti-semmiből, majd kopásálló. 【Állítható Pánt】beállíthatja, Hogy a heveder szorító érzés, ha szükséges.Hossza alkalmas a férfiak, nők, gyermekek. 【Kiváló Ügyfélszolgálat】Kérdése vagy problémája van a rendelés fognak válaszolni 24 órán belül.

R

Hasonló termékek