.

.

Abaodam 4. 8 Inch Kerékpározás Kerékpár Első Zsákot Cső Váz Tok Érintőképernyős Telefon Táska 4. 2- 4. 8 Telefon (Fekete)

Abaodam 4. 8 Inch Kerékpározás Kerékpár Első Zsákot Cső Váz Tok Érintőképernyős Telefon Táska 4. 2- 4. 8 Telefon (Fekete)

HUF 1.33
Az áru mennyisége

U - alakú dupla cipzárralLighlight a hordozható cipelni a bringát.Anti - slip egy biztonságos fogást a telefon.tartós használatra.Tartalmaz egy fejhallgató-lyuk, valamint egy audio hosszabbító sort.U - alakú dupla cipzárral.Lighlight a hordozható cipelni a bringát.Anti - slip egy biztonságos fogást a telefon.tartós használatra.Tartalmaz egy fejhallgató-lyuk, valamint egy audio hosszabbító sort.Leírás Ez a tétel készült prémium nylon a tartós, hosszú távú használat.A szálloda egy fejhallgató-lyuk, valamint egy audio hosszabbító vonal, amely lehetővé teszi, hogy hallgasd a zenét lovaglás közben.Az U - alakú dupla cipzár képes tárolni a samll elemek kényelmesen.A csúszásgátló szerkezet garantálja a telefon biztonságos, stabilitás.Tökéletes kiegészítő a lovasok.Jellemzők - Szín : Fekete. 3 hüvelyk ( L* W* H ).- tartós használatra.- Lighlight a hordozható cipelni a bringát.- Tartalmaz egy fejhallgató-lyuk, valamint egy audio hosszabbító sort.- U - alakú dupla cipzárral.- Anti - slip egy biztonságos fogást a telefon.- Alkalmas minden motort, majd a telefon mérete 4.

R

Hasonló termékek