.

.

Forceatt Kemping Sátor 2/3/4 Személy, Szakmai Vízálló & Szélálló Könnyű Hátizsákkal Sátor Alkalmas Kültéri,Túrázás,Kempingezni.

Forceatt Kemping Sátor 2/3/4 Személy, Szakmai Vízálló & Szélálló Könnyű Hátizsákkal Sátor Alkalmas Kültéri,Túrázás,Kempingezni.

HUF 2.00
Az áru mennyisége

poliészter 【KÖNNYŰ, KÉNYELMES】 A belső méret a Forceatt kemping sátor 86.3in (220x130x110cm), amely képes befogadni két ember egyszerre.Ugyanakkor van egy csomag mérete 41 x 14 cm, súlya 5.58 kg), amely helyet takarít meg, majd a könnyen hordozható. 【MINŐSÉGŰ ANYAGOK】 A hátizsákkal sátor anyagból készült kiváló minőségű 70 D poliészter szálak, valamint szélálló 7001 alumínium rúd, Vízálló, valamint ellenáll a szél.Ugyanakkor a hegesztett padló kialakítása javítja a hátizsák alján.Négy szél kötelek lehet adni, hogy biztosítsák a sátor erősebb a szél. 【SZAKMAI TERVEZÉS】 két D alakú kapuit a sátor.A külső fiók két szélfogók.A felső része a sátor egy nagy háló ablak két felső szellőzők, hogy a levegő áramlik. 【GYORS TELEPÍTÉS ELTÁVOLÍTÁS】 menteni a drága időt, erőfeszítést.A sátrak összeállítható, valamint a szétszerelt gyorsan.Mindössze 3 perc alatt tökéletes a személyes tér.Meg lehet bontani, kevesebb, mint 2 perc, így megszabadulni a baj a hagyományos kemping nyaralás. 【TÖKÉLETES ELADÁS UTÁN】 Nem kell, hogy visszatérjen!Ingyenes csere!Így te is elégedett ügyfél a fő cél.Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy 24 órán belül teszi lehetővé a teljes megoldás.

R

Hasonló termékek