.

.

A férfiak Egy Gomb 2 Darab Illik Szilárd Hivatalos Esküvői Szmoking Blézer & Nadrág, Alkalmi, Napi Party Ruha, Öltöny Zakó Szett (Kék 1,4 X-Large)

A férfiak Egy Gomb 2 Darab Illik Szilárd Hivatalos Esküvői Szmoking Blézer & Nadrág, Alkalmi, Napi Party Ruha, Öltöny Zakó Szett (Kék 1,4 X-Large)

HUF 5039.10
Az áru mennyisége

?[DESIGN] Ez a szmoking zakó öltöny teljes váll kialakítás, karcsú, vágják a 3 D-s izolálásaSlim fit illik kicsit szűkebb, mint egy rendszeres fit öltöny.Ha viseled, akkor lesz a jóképű, elegáns, csinos. ⛔[SIZE] Nem NEKÜNK, vagy méret, kérjük, szíveskedjen ellenőrizni a mérettáblázat a bal termék képek előtt figyelmesen érdekében. (Kérjük, ellenőrizze a termék kép mérete részleteket.Egy nagyobb méret az ajánlott izmos alakja, masszív, vagy kövér alakja. ?[ELEGÁNS] - re Elkészült kitűnő a varrás, a férfi elegáns zakó lágy textúra kifejezetten a nyugati ember, lesz igazán, hogy minimalista, elegáns, de nagylelkű, valamint a tömegben.Hozzátéve, hogy a legnagyobb varázsa, a nagy nap.Az atya, férj, fiú, vagy a barátok, hogy tetszeni fog, ha elküldi őket, mint ajándék. ?[ALKALOMMAL] Ez az elegáns blézer kabát elengedhetetlen, hogy az ember szekrény legnagyobbak az egész évad során.Alkalmas alkalmi, üzleti alkalmi, klub, iroda, tárgyaló, vacsora, buli, dátumok, esküvői, ballagási buli, bál, előadás, vacsora, műsor, tánc, fesztivál, valamint minden ünnepségek. ?[KEZELÉSI útmutató], Száraz, Tiszta Ajánlott, ha a Körülmények Lehetővé teszik.Ha kell kezet mosni, kérem, tartsa meg a víz alatti hőmérséklet 40 Celsius-fok, mossa lágyan.Gőzölős Vasaló, akasztani a ruhát a fogasok, ha nem hordja. ?[DESIGN] Ez a szmoking zakó öltöny teljes váll kialakítás, karcsú, vágják a 3 D-s izolálása.Slim fit illik kicsit szűkebb, mint egy rendszeres fit öltöny.Ha viseled, akkor lesz a jóképű, elegáns, csinos. ⛔[SIZE] Nem NEKÜNK, vagy méret, kérjük, szíveskedjen ellenőrizni a mérettáblázat a bal termék képek előtt figyelmesen érdekében. (Kérjük, ellenőrizze a termék kép mérete részleteket.Egy nagyobb méret az ajánlott izmos alakja, masszív, vagy kövér alakja. ?[ELEGÁNS] - re Elkészült kitűnő a varrás, a férfi elegáns zakó lágy textúra kifejezetten a nyugati ember, lesz igazán, hogy minimalista, elegáns, de nagylelkű, valamint a tömegben.Hozzátéve, hogy a legnagyobb varázsa, a nagy nap.Az atya, férj, fiú, vagy a barátok, hogy tetszeni fog, ha elküldi őket, mint ajándék.

R

Hasonló termékek