.

.

Hapleby 4DB Prémium Kerékpár fékbetétek, Szakmai Hegyi Kerékpár V-fékbetétek, Kerékpár féktuskók Készlet, Ingyenes Hex Kulcs.

Hapleby 4DB Prémium Kerékpár fékbetétek, Szakmai Hegyi Kerékpár V-fékbetétek, Kerékpár féktuskók Készlet, Ingyenes Hex Kulcs.

HUF 0.67
Az áru mennyisége

【NEHEZEN VISELI ANYAG】 A fékbetétek készült hyathetic rost, valamint nitril gumi, ők legfelsőbb tartós, hosszú élettartamú, mint a hagyományos gumifék biztonsági kérdéssel kapcsolatban, hogy az élet, kérjük, ne használja a rossz minőségű fékbetétek. 【KÍSÉRLETI ADATOK】 Után sok kísérlet kaptunk adatokat, ha a jármű sebessége 12,5 km/h, alkalmazható folyamatosan több, mint 8000-szer, míg a hétköznapi fékbetét csak 3000-szer.Helyébe a 4000 kilométert sima km, 1000 kilométert meredek dombon. 【EMBERIVÉ DESIGN】 Ez a fékbetétek három, míg a vonalak.az első sor emlékeztetni, hogy cserélje ki a fékbetétek, a második vonal fékező hatás gyengül, a harmadik sorban kell cserélni fékbetétek.annak érdekében, hogy a felelős az életedért, felhívjuk a figyelmet. 【ACCORD AERODINAMIKA】 Az arc, valamint a vízelvezető design károk elkerülése a homokot, iszapot, követ a keréktárcsák, hogy a fékhatás a magas színvonalú, összetett gumi puhább, simább, valamint gyorsabb, majd kiváló fékhatás is esős hó nap. 【SZÉLES körű KOMPATIBILITÁS】 Ezek a fékbetétek alkalmas a kerékpáros, hogy a fenti 20inchs minden v-fék rendszerek, mint például a SRMA/SHIMANO/TEKTRO.most már nem kell mennem, kerékpár bolt, de meg lehet vásárolni ugyanaz a minőség, mint egy név, márka bolt kevesebb.Mint egy cég szakosodott kerékpár tartozékok.mi már évek óta nyújt sok, kiváló minőségű termékek sok-sok évig.A cég is szponzorálja a kerékpár rally minden évben.így tisztelték, s utánozták az iparág.Mint a cég újonnan kifejlesztett termékek, kiváló minőségű kompozit anyagok, fejlett gyártási technológiával, valamint kiváló fékezési teljesítmény, reméljük, hogy minden három kerékpárok a jövőben is használni a termékeket.Emlékeztetni kell cserélni a fékbetéteket.Fékhatás gyengíteni fogja.Ki kell cserélni fékbetétek.

R

Hasonló termékek