.

.

ZNYUNE Szoknyás Lányok Balett-Tánc, Hanem Tutu Ruha a Gyerekeknek, 3-8 Év

ZNYUNE Szoknyás Lányok Balett-Tánc, Hanem Tutu Ruha a Gyerekeknek, 3-8 Év

HUF 2.67
Az áru mennyisége

90% pamut , 10% spandexHúzza meg a lezárás.Lógni Száraz,Enyhe Mosószeres.
♥ Egyedi design, elegáns puha háló tulle dekoltázs,jó, a lányok, a tánc, a balett.ezek a lányok több szépséget, bájos.
♥ Pamut anyag egy kiváló szakaszon and recovery,biztosítása, balett, tánc, ruha harisnyát nyújt tökéletes mozgástartomány,mutatja, hogy a természetes formáját.
♥ Puha, kényelmes anyagból, hálós betétekkel a tetejére, hogy még jobban lélegző,Harisnyát, a Lányok Balett-Tánc a kiváló minőségű, könnyű, kényelmes viselet pedig nagyon cuki.
♥ Dressz Dancewear célja a balett-tánc képzés, vizsga, vagy színpadi használatra.
♥ Alkalmas táncórára, gimnasztikai gyakorlatok,képzések, színpadi előadás, vagy a mindennapi viselet alkalmakra.ZNYUNE Kisgyermekek tánc, balett harisnyát, a lányok /Girls Balett Ujjatlan Ruha Dresszt Tánc ♥♥ Funkciók : ★ 90% pamut, 10% spandex. ★ Szállítás : által Szállított,úgy 2-7nap. ★ Kizárólag célja a tánc, a balett szerelmeseinek. ★ Puha, kényelmes anyagból,Új design,aranyos hópelyhek minta. ★ Tulle dekoltázs, elegáns & lélegző Harisnyát jó, a lányok, a tánc, a balett táncos osztály. ★ Ezt a hópelyhek balett-tánc harisnyát ruhák egy Nagy Ajándék a Közelgő Iskolai Szezon, Születésnap ,Karácsony, vagy szilveszter. ★ Ajánlott a kézi mosás,hideg vízben,enyhe mosószeres, tegye száraz, nem fehéríthető,nem vas.Transzfer vezethet, hogy nem lapos,helyreállítani mosás után. ★ Kérjük, figyelmesen olvassa el a képet utasításokat, hogyan lehet egy megfelelő méretű. ♥♥ Az Oka, hogy minket Válasszon : 1,Szakmai Dancewear kellékek Cég több mint 10 éves tapasztalattal. 2,profi Balett dancewear tornadressz, tervezők,szakmunkások, érett gyártósorokon .Gyári kereskedelmi integráció. 3,Elegáns,jó minőségű, kényelmes viselet.Kiváló kivitelezés,minőségi anyagok,trendi stílus, a jó ügyfelek élmény, 4,Minden elem ellenőrzött gondosan a QC osztály előtt, a pakolás szállítás. 5,ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése.Mi szívesen segítünk.Ön is biztos lehet benne, hogy megveszi a Gyerekek, Lányok, Balett, Tánc, Hanem Itt. ♥♥ Szett tartalmazza emlékeztetni : 1db lányok raktár ruhák /Lányok Balett-Tánc Harisnyát.

R

Hasonló termékek