.

.

JCZANXI Jóga Zokni Markolatok a Nők, Csúszásmentes Markolat Személyzet Zokni, Jóga, Pilates, Barre, Tánc, Balett, Edzések (2 Pár)

JCZANXI Jóga Zokni Markolatok a Nők, Csúszásmentes Markolat Személyzet Zokni, Jóga, Pilates, Barre, Tánc, Balett, Edzések (2 Pár)

HUF 1079.10
Az áru mennyisége

pamut, spandexHúzza meg a lezárás.Kézi Mosás, Gépi Mosás. ✅ Anyag : A Túra Zokni készült 85% puha pamut, 15% spandex, 100% szilikon markolattal.Jó rugalmas, jól szellőző, kényelmes. ✅ Csúszásmentes Markolat : Az anti-skid ragadós grip minta kiterjed a teljes sarok, valamint a toe számára a maximális tapadás, valamint tapadást.Ez biztosítja a stabilitást, a biztonságot minden mezítláb gyakorlatok, mint a jóga, tánc, pilates, valamint barre anélkül, hogy aggódnia kellene csúszik, vagy csúszott. ✅Maximális Teljesítmény : Ezek a megfogó zokni biztosítja a tökéletes egyensúlyt a támogató, illetve a mobilitás, a talpbetét zenekar finoman felemeli, valamint támogatja a lábad, az ölelést, a borjú a tökéletes illeszkedést.Könnyű, szuper puha, nedvesség wicking. ✅Multi Cél : A csík markolat zokni tökéletes visel a csúszós felületek, például keményfa vagy csempe, valamint biztosítják a nagy kényelem a teljesítmény feláldozása nélkül.Amellett, hogy a tökéletes választás fellendítése jóga teljesítmény, a megfogó zokni is alkalmas Pilates, Barre, Balett, Tornaterem, a Tánc, valamint minden más Mezítláb Tevékenységek. ✅ Méret : Illeszkedik a legtöbb Kis/Közepes méret(női cipő mérete 6-9).Ezek a legénység markolat zokni nem túl vastag, nem túl vékony, szintén nagyon alkalmas a mindennapi viselet.A jóga Zokni Markolatok a Nők, Csúszásmentes Markolat Zokni, Jóga, Pilates, Barre, a Tánc, a Balett Ideális Tapadás Személyzet Zokni.

R

Hasonló termékek