.

.

2db egyszer használatos Steril Fül Piercing készlet, egyéni piercing, fülbevaló Fegyvert,Egy jó otthon piercing kit (Fekete)

2db egyszer használatos Steril Fül Piercing készlet, egyéni piercing, fülbevaló Fegyvert,Egy jó otthon piercing kit (Fekete)

HUF 7947.00
Az áru mennyisége

♥ Eldobható mely átfúrta mely átfúrta fegyvert fülbevaló fegyvert fogazat eszköz Alkalmas professzionális felhasználásra, vagy otthoni használatra. ♥ Termékek a következők : fül stud kit Eszköz (fehér), beépített fülbevaló, valamint alkoholos törlőkendő.Alkalmas családok, illetve a szakboltokban. ♥ Szakmai eldobható percing eszköz fülbevaló; amíg finoman nyomja meg a szerszám, a fülembe lehet csatolni kell a fül, nagyon kényelmes!. ♥ Kis méret, könnyű használni, könnyű összehangolni helyzetben kell perforáció fül lyukak. ♥ 100% teljesen új, kiváló minőségű.Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, kérjük, bátran forduljon hozzánk, hogy mi lesz boldog, hogy segítsen.Kedves ügyfelek, üdvözöljük a LHRR tárolni.Köszönöm a támogatást, illetve elismerése a boltban.A következő, kérjük, ismerje meg a piercing ereklye!Termék neve : Fül piercing eszköz, Fehér színű, hogyan kell használni : 1. Kérjük, tisztítsa meg a kezét, mielőtt használni 2. Javítás a haj, a haj klipek, amely hatékonyan tiszta a füle 3. Nyissa ki a csomagot, majd tartsa a füléhez a fegyvert.Kérjük, vegye figyelembe, hogy nyomja a hüvelykujját a másik oldalon a nyomás kar könnyebb a művelet. A körmével finoman nyomja meg a fogantyú hajtsa.Határozza meg, ahol meg kell, hogy pierce 5. A hüvelykujj felfelé, amíg a szárnyak mindkét oldalán a nyomás pálcát törni, de a kart, tolja a fül tűt a fül lebeny, valamint rögzíti, hogy a fül stud. Tartsa a ménes, s a ménes, majd finoman nyomja a műanyag test passzív gyors : 1. Ne érintkezzen a vízzel 2. Erősen ajánlott, hogy tisztítsa meg a fülcimpa 1-2 alkalommal egy alkohol követő 10 napon belül a szúrás. Tartsa a csapok legalább 4 hét 4. Az eredeti fülbevaló lehet cserélni után 4 hét.Ajánlott, hogy ne használja fülbevaló, hogy túl nehéz kikötés : Ha bármilyen kellemetlen érzés, távolítsa el az áttört ménes.A termékek a következők : ✔2x eldobható fül piercers eszköz ✔2x alkohol pamut párna Végre, hála a vevők, valamint a barátok, a LHRR csapat fog több új termék!Alig várom, hogy a következő alkalommal.Boldog minden nap! !.

R

Hasonló termékek