.

.

Aimimier Bohém többrétegű Zár Medál Nyaklánc Csillogó Tenisz-Lánc 4 Db Bál Fesztivál Nyilatkozat Ékszerek a Nők, Lányok (Ezüst)

Aimimier Bohém többrétegű Zár Medál Nyaklánc Csillogó Tenisz-Lánc 4 Db Bál Fesztivál Nyilatkozat Ékszerek a Nők, Lányok (Ezüst)

HUF 3.00
Az áru mennyisége

Tétel : a Vaskos a gémkapocs lánc nyaklánc lakat medálAnyag : Kiváló minőségű alufelni+karom lánc.Állítható hosszúságú 28/32+10cm( 11/13+3.Nagy Ajándék : Kényes lakat medál nyaklánc, elegáns, sikkes, ez egy jó választás Esküvőre, Halloween, anyák Napja, Valentin Nap, Születésnap, Évforduló, Karácsony, Eljegyzés ,Hálaadás vagy Érettségi.Alkalom : Könnyű, hogy megfeleljen a különböző ruhák, alkalmas a napi ékszerek, vagy egyéb alkalmakkor, mint esküvő, bankett, jelmezbál, részt party, bál, évforduló, ünnep, este fél vagy egyéb társadalmi események, hadd nézze, elegáns, vonzó, a divatos.Tétel : a Vaskos a gémkapocs lánc nyaklánc lakat medál.Anyag : Kiváló minőségű alufelni+karom lánc.Állítható hosszúságú 28/32+10cm( 11/13+3.Nagy Ajándék : Kényes lakat medál nyaklánc, elegáns, sikkes, ez egy jó választás Esküvőre, Halloween, anyák Napja, Valentin Nap, Születésnap, Évforduló, Karácsony, Eljegyzés ,Hálaadás vagy Érettségi.Alkalom : Könnyű, hogy megfeleljen a különböző ruhák, alkalmas a napi ékszerek, vagy egyéb alkalmakkor, mint esküvő, bankett, jelmezbál, részt party, bál, évforduló, ünnep, este fél vagy egyéb társadalmi események, hadd nézze, elegáns, vonzó, a divatos. ♥ Ékszerek Neked Karbantartási♥ 1. Kérjük, törölje meg az ékszerek, tiszta, puha ruhával; 2. Kérjük, vegye le, ha figyelembe zuhany, aztán lefekszem; 3. Kérjük, ne vegyszerek, kozmetikumok, bor, sav, lúg, és így tovább; 4. Kérem, ne tegye ki az ékszerek alatt erős napfény vagy a magas hőmérséklet.

R

Hasonló termékek