.

.

BEDPE 2-az-1-Kulcstartó Medve Ajak Sár Rúzs Szett,Bársonyos Matt Rúzs Meghatározott,Vízálló, Tartós Nem-Budge Agyag Ajak Sár (Szín :

BEDPE 2-az-1-Kulcstartó Medve Ajak Sár Rúzs Szett,Bársonyos Matt Rúzs Meghatározott,Vízálló, Tartós Nem-Budge Agyag Ajak Sár (Szín :

HUF 6444.00
Az áru mennyisége

【Választani magának, de DIY】akkor válassza ki a színt kell, az első alkalom, hogy elmondja nekünk, miután a rend, mi szállítjuk az ön választása szerint-a kép 1-6 kell mondani lehet 【Aranyos Újdonság】2 az 1-ben kulcstartó Medve Rúzs ,Köd Matt Bársony Rúzs Természetes szín, a Forma, az innováció, a magas színvisszaadási, könnyű viselet; matt, bársonyos textúra meleg, gyógyító.Ön elégedett lesz ez a kellemes érzés. 【Könnyen hordozható】 Ez a kényelmes szállítására használható, bármikor.Vízálló, meg nem ragad, így tartsa a finom smink egész nap.akár egy kezdő, vagy egy sminkes.Simán ugrás nélkül, vagy húzza; könnyű eltávolítani, gyors, tiszta. 【Könnyű & Sima】Hozzá hidratáló összetevők, a lip agyag puha, matt, de nem is száraz.Mivel a sár textúra lehet szilárdan a száját, hosszú élettartamú, valamint a nem-bot. 【Széles KÖRBEN HASZNÁLT】Ez a rúzs funkciók ívelt plüss applikátor egy pontosabb alkalmazás.Ez lehet tökéletes különböző alkalmakkor, mint például a társkereső, partik, esküvők, bár, labda, kemping, iroda, iskola, vagy a napi sminkeléssel.Alkalmas vett személyes használatra vagy, mint egy ajándék a anya, feleség, barátnő. 【 Innovatív】Mint úttörő, a szépség, a divat, az új korszak, elkötelezettek vagyunk, hogy a folyamatos innováció megtörni a monotóniát, a formáját, mind tartalmát tekintve a szépségápolási termékek a piacon. Ez aranyos szájfény szett tökéletes a diákok, irodai dolgozók, ez a legjobb ajándék a barátnőm családi Karácsony, Halloween, a Valentin nap, születésnap, illetve más fesztiválokon!Leírás : Szerkezet : velvet Shelf élet : 3 years Applicable, hogy : lips Suitable számára : minden bőr types Net súly : 24.7 magyarázd el : 1.A felső ajak fényt, de nem vastag.Olyan érzéketlen, mint air2. Vannak 2 népszerű színek közül választhat. Bársony matt, magas színtelítettség, magas nedvesség.A hab állaga kapsz egy könnyű, kényelmes, nedves, selymes érzést. Ez kényelmes szállítására használható, bármikor.Vízálló, meg nem ragad, így tartsa a finom smink egész nap. Ez egy jó ajándék választás, alkalmas születésnap, Karácsony, Valentin Nap, házassági évforduló, bál, diplomaosztó, a szeretője, meg a barátok.

R

Hasonló termékek