.

.

UKLU SecretKiss Feromone Fényes Rúzs, Feromon Rúzs, a Nőket Vonzza a Férfiakat, Sima Hidratáló Szájfény, Tartós, Vízálló Lipgloss (03)

UKLU SecretKiss Feromone Fényes Rúzs, Feromon Rúzs, a Nőket Vonzza a Férfiakat, Sima Hidratáló Szájfény, Tartós, Vízálló Lipgloss (03)

HUF 1.33
Az áru mennyisége

[Secret Kiss Feromone Fényes Rúzs] Ez a feromon beadni fényes rúzs, így a legjobb parfüm, ami vonz, csábít kapcsolat növeli a bizalmatRomantikus építeni a kapcsolatot a partner. [Feromon Fényes Rúzs] csökkentheti a stressz fokozza az ellazulást.Ez a rúzs célja, hogy az illatod, szexibb, hogy a többiek ,különösen a partnere.Lehet, hogy közelebb, hogy a szeretett egy, jobb hangulat, a hangsúly a szexuális válasz. [Egyedi Illat] Segítségével egyedi illat képlet, ha megfelel a száját, úgy bocsát ki egy több egyedi illat, hogy saját elbűvölő illat.A feromon szájfény nem csak ad fényt, hogy az ajkak, hanem vonzza a szemet, a másik személy. [Funkció] Kiváló vízálló teljesítmény, nem ragad pohár, nem fakul, amikor megérinti a kezét, igyál vizet, vagy viseljen arc-maszk, maradj akár 12 órán keresztül is tökéletes viselet.Ugyanakkor könnyen lehet tisztítani a smink. [Tökéletes Tökéletes Rúzs, Ajándék] Nagyon vicces, aranyos ajak Rúzs, 6 különböző színben.De ez is ad a száját egy lift lendületet teszi őket kövér.A színek annyira gyönyörű, hogy megfeleljen a make up stílus vagy ruhát.Jellemzők : - Egy Felemelő & Időtlen Fényes Rúzs. - Kiad Egy Finom Illata Egyedi & Tartós Hatás. -Javítja Az Interperszonális Kapcsolatok. - Fokozza A Természetes Feromon Termelés Emeli Bizalom & Szerelmi Kapcsolatok.Műszaki adatok : Név : Secret Kiss Feromone Fényes Rúzs, Nettó Súly : 2.7 gramm a Csomag tartalma : 1db * Secret Kiss Feromone Fényes Rúzs Megjegyzések : Mivel a különböző kijelző, illetve a különböző fény, a kép, lehet, hogy nem mutatják a tényleges színe a elemet.Köszönöm a megértést.

R

Hasonló termékek