.

.

Flortte Jelly Rúzs, Florette Jelly Rúzs, Flortte Örülök Chu Jelly Rúzs Szív Alakú, Plumping Víz Gloss Szájfény Hidratáló Édes Ajak Máz (06)

Flortte Jelly Rúzs, Florette Jelly Rúzs, Flortte Örülök Chu Jelly Rúzs Szív Alakú, Plumping Víz Gloss Szájfény Hidratáló Édes Ajak Máz (06)

HUF 7263.00
Az áru mennyisége

【Tartós Nedvesség】 Ez a lip máz táplálja, táplálja a száját, majd elrejti ajak vonalak, megnőnek, s formák 【Akár 10 órányi szín & nedvesség boost】Flortte Első Csók Szerelem Rúzs hidratáló formula zár tartós nedvesség a száját, megtartja őket, kövér, lágy, puha, nem számít, hogy a szezon. 【Könnyen Szín】Ez a Flortte jelly rúzs gyorsan felvázolja a szín, a szín is, de könnyen lehet elérni a kívánt hatást. 【Mély Javítása, Táplálék】Repedt vagy hámló bőr az egy dolog, a múlt Flortte Rúzs!Alkalmazni, lefekvés előtt, hogy finoman természetesen üde, majd mélyen táplálja ajkak egyik napról a másikra, hogy felébredjen a leglágyabb, legérzékenyebb ajkak. 【Tökéletes Ajándék】Ez a víz lip gloss lehet használni, mint egy ajándék a jó barátnők, feleségek, vagy a család.Ez ideális lesz a lányok, vagy a nők a Mindennapi használat során.Műszaki adatok : Sorozat : Szilárd Szájfény Cél : Lip Smink Hatás : Javítja arcszínt Textúra : hidratáló, víz, fény Termék Tartalmaz : 1db* Florette Jelly Rúzs Megjegyzések : 1. Kérem, engedje meg, enyhe különbségek miatt kézi mérés. Mivel a különböző kijelző, illetve a különböző fények, a képen lehet, hogy nem mutatják a tényleges színe a elemet.Köszönöm a megértést.

R

Hasonló termékek