.

.

Üvegvágó 2mm-20mm, Frissítse az Üveg Szerszám Üveg Vágó Olaj, Ceruza, Stílus Olaj Takarmány-Karbid Tipp üvegvágó a Mirror/Csempe/Mozaik.

Üvegvágó 2mm-20mm, Frissítse az Üveg Szerszám Üveg Vágó Olaj, Ceruza, Stílus Olaj Takarmány-Karbid Tipp üvegvágó a Mirror/Csempe/Mozaik.

HUF 2.67
Az áru mennyisége

1 × Alufelni Kezelni 1 × Üveg-Vágó Olaj (0. 1 × 2-6mm vágófej. 1 × 6-12mm vágófej. 1 × 12-20mm vágófej. 1 × Olaj Dropper. 1 db Csavarhúzó.Az üvegvágó használni a Szakmai keményfém alufelni vágófej, mint a feje az anyag. 3 Darab vágás fejek különböző méretű csomag, 2-6mm, 6-12 mm 12-20mm, vágási különböző üveg vastagsága.Prémium Keményfém, üveg vágó, éles, simább vágás.Amikor használja az üvegvágó, Kell működtetni egy sík felületre.Jobb próbáld ki ezt egy pár alkalommal egy darabka üveget a gyakorlatban.Üvegvágó valójában pontszámok, hogy a pohár helyett a vágás.Nem pont azonos helyen, kétszer, ellenkező esetben a vágás kerék könnyen sérült.Üvegvágó nem lehet használni, hogy csökkentsék a magas keménység tárgyak, mint például edzett üveg, márvány, stb.Amikor épp nem a tükör a üvegvágó, van, hogy pont az üveg oldalán fel inkább, mint a fólia oldal alján,ha a pontszám a fólia oldalon,van rá esély, hogy csak pontszámot, a fólia pedig valójában nem az üveg.Korszerűsített üvegvágó; aggódsz unsmooth üvegvágó?A termék kiváló ez a probléma, mint egy egész csomag tartalmazza a prémium keményfém üvegvágó, valamint a prémium üvegvágó olaj, éles, simább vágás.Abszolút pontosság garantált vágás garantálja zavartalan működését.Könnyen Használható; Ha használni üveg vágó, tartsa a kart, üveg 45-fokos szögben, mindig pontszám szélét.Az üveg szerszám csúszásgátló tartós alufelni kezelni, csökkenteni a csukló fáradtság.Amikor nyomás nehezedik, az automatikus olaj adagoló rendszer tartja a kormányra kenni minden alkalommal, amikor vágni, hogy a vágófej több, folyékonyan, éles.Persze, mi az ön számára a szakmai üveg forgácsoló olajok az ön kényelmét.Széles körű Alkalmazását; Az üveg vágó eszköz alkalmas a különböző üveg típusok ideális üvegvágó a tükrök, DIY, mozaik, csempe, ólomüveg vágás, háztartási vágási munka.Minden Üveg Szerszámok; 1 × szakmai üvegvágó olaj, 1 × ötvözet nyél, 1 × olaj, cseppentő, 1 db csavarhúzó, 3 × cserélhető vágófej (2-6mm, 6-12 mm, 12-20mm), könnyű megváltoztatni a vágó penge vágás különböző üveg vastagsága.Aggódni Ingyenes!Mi vagyunk a valódi üveg vágó eszköz márkák, garantált minőség.

R

Hasonló termékek