.

.

Mennyei Barátok KÉSZLET 1 Vinil BABA FEJÉT, 2-1/2 (CSUKOTT szemmel), illetve a KEZEK Minden 2 w Öntött vöröses-SZŐKE HAJ (1997)

Mennyei Barátok KÉSZLET 1 Vinil BABA FEJÉT, 2-1/2 (CSUKOTT szemmel), illetve a KEZEK Minden 2 w Öntött vöröses-SZŐKE HAJ (1997)

HUF 989.10
Az áru mennyisége

1 ÁLLÍTSA az ANGYALOK Műanyag (Pvc) ANGYAL BABA FEJÉT, 25", a KEZE pedig egy Darice Inc termelés.TARTALMA : 1 SZETT ANGYAL BABA FEJÉT, w, ZÁRT SZEMEK kb. 2-1/2" a FEJ FELSŐ VÉGÉIG BÁZIS, & egy PÁR KÉZ, Minden KÉZ kb.NAGY Baba & Angel & Tündér & Báb Készítése, a Kézműves & Hobbi & Varrás Projektek, az Ünnepi Dekoráció, mint a csúcsdíszt, mint a Központi, mint a csúcsdíszt, mint egy Ünnepi Dekoráció, egy Betlehem, Dekorációs Célokra, a Baba Javítás, Mű & Art Projektek, a Jelmez Készítés, Kijelzők esetében & Modellt, valamint az, Amit Jobban szeretsz.Minden méretben, színben & leírás, részletek, feltéve, hogy a legjobb képességem & lehet, hogy nem pontos & eltérőek lehetnek. *Mért Méretek Hozzávetőleges. *A karok színe világosabb, mint a Feje.A CSOMAG ÁLLAPOTÁT, valamint További információért, kérjük e-MAIL ELADÓ a Részletekért. 1 ÁLLÍTSA az ANGYALOK Műanyag (Pvc) ANGYAL BABA FEJÉT, 2.5", a KEZE pedig egy Darice Inc termelés.TARTALMA : 1 SZETT ANGYAL BABA FEJÉT, w, ZÁRT SZEMEK kb. 2-1/2" a FEJ FELSŐ VÉGÉIG BÁZIS, & egy PÁR KÉZ, Minden KÉZ kb.NAGY Baba & Angel & Tündér & Báb Készítése, a Kézműves & Hobbi & Varrás Projektek, az Ünnepi Dekoráció, mint a csúcsdíszt, mint a Központi, mint a csúcsdíszt, mint egy Ünnepi Dekoráció, egy Betlehem, Dekorációs Célokra, a Baba Javítás, Mű & Art Projektek, a Jelmez Készítés, Kijelzők esetében & Modellt, valamint az, Amit Jobban szeretsz.Minden méretben, színben & leírás, részletek, feltéve, hogy a legjobb képességem & lehet, hogy nem pontos & eltérőek lehetnek. *Mért Méretek Hozzávetőleges. *A karok színe világosabb, mint a Feje.A CSOMAG ÁLLAPOTÁT, valamint További információért, kérjük e-MAIL ELADÓ a Részletekért.ANGYALOK Kézműves 1 KÉSZLET Vinil BABA FEJÉT, 2-1/2" van CSUKOTT szemmel, majd PÁR KÉZ Minden 2" w Öntött vöröses-SZŐKE HAJ (Darice).

R

Hasonló termékek