.

.

OWDEN Szakmai 9 Db Bőr Minta Kivágó Szerszám Készlet (Méret: 5/16 Hüvelykes, hogy 3/8 Inch,8.0-9.5 mm Magas) Bőr Szerszám.

OWDEN Szakmai 9 Db Bőr Minta Kivágó Szerszám Készlet (Méret: 5/16 Hüvelykes, hogy 3/8 Inch,8.0-9.5 mm Magas) Bőr Szerszám.

HUF 899.10
Az áru mennyisége

OWDEN Szakmai 9 Db minta(MINTÁK) bélyegzés eszköz beállítása leathercraftMéret : 5/16", hogy 3/8" (8-9. 8 Db minta (minták) (Levél,Mosolygó arcot,Csillag, Napsugár,Virág,Szív,Pillangó, Hold), egy acél kilincs.Ez a bélyegzés készlet megfelelő használata a habja termékek minden minták.Az általában használt növényi cserzett bőr vastagsága több mint 1.5 mm, Nedves a bőr nedves szivaccsal előtt dolgozik,Akkor használd a kalapácsot, hogy elérje a végén a kezelni, irányítani az energiát.Válassz engem, majd dolgozzunk együtt, hogy töltsenek ki egy nagy mű, a Bizalom OWDEN.OWDEN Szakmai 9 Db minta(MINTÁK) bélyegzés eszköz beállítása leathercraft.Méret : 5/16", hogy 3/8" (8-9. 8 Db minta (minták) (Levél,Mosolygó arcot,Csillag, Napsugár,Virág,Szív,Pillangó, Hold), egy acél kilincs.Ez a bélyegzés készlet megfelelő használata a habja termékek minden minták.Az általában használt növényi cserzett bőr vastagsága több mint 1.5 mm, Nedves a bőr nedves szivaccsal előtt dolgozik,Akkor használd a kalapácsot, hogy elérje a végén a kezelni, irányítani az energiát.Válassz engem, majd dolgozzunk együtt, hogy töltsenek ki egy nagy mű, a Bizalom OWDEN.OWDEN 9 Db minta bélyegzés eszköz leathercraft.Méret : 5/16", hogy 3/8" (8.bőr bélyegzés szett acél kilincs.Szakmai bőr eszközök.

R

Hasonló termékek