.

.

Kézműves Szerszám Készlet, Vágd Ki A Mintát a Nagy nyugalom Kézműves Kés a Fiatal Rajongók a Grafika Tervezés Matricák(Fekete)

Kézműves Szerszám Készlet, Vágd Ki A Mintát a Nagy nyugalom Kézműves Kés a Fiatal Rajongók a Grafika Tervezés Matricák(Fekete)

HUF 1.33
Az áru mennyisége

Erős Praktikum : Alkalmas különféle célokra, mint például a papír vágás, sablon készítés, grafika, tervezés, matricák, grafikai tervezés, stb 360 fokban Elforgatható : Ingyenes 360 fokban forgó hozza a nagyobb kényelem érdekében, hogy a faragás, amely garantálja a magas munka hatékonyságát is.Biztonságos Használata : Eltérően más kézműves kések, a penge nem könnyen vágható emberi bőr normál használat közben.Ideális fiatal, lelkes beginngers. 3 Különböző Maró Fejek : Jön-val 3 különböző maró fejek 15 fokos, 30 fok, 45 fokos, a vágás lesz sokkal rugalmasabb.Csúszásmentes Tervezés : A csúszásmentes vágó penge teszi a vágás olyan egyszerű, mint tollal írni, majd vágd ki a mintát a nagy nyugalom.Erős Praktikum : Alkalmas különféle célokra, mint például a papír vágás, sablon készítés, grafika, tervezés, matricák, grafikai tervezés, stb. 360 fokban Elforgatható : Ingyenes 360 fokban forgó hozza a nagyobb kényelem érdekében, hogy a faragás, amely garantálja a magas munka hatékonyságát is.Biztonságos Használata : Eltérően más kézműves kések, a penge nem könnyen vágható emberi bőr normál használat közben.Ideális fiatal, lelkes beginngers. 3 Különböző Maró Fejek : Jön-val 3 különböző maró fejek 15 fokos, 30 fok, 45 fokos, a vágás lesz sokkal rugalmasabb.Csúszásmentes Tervezés : A csúszásmentes vágó penge teszi a vágás olyan egyszerű, mint tollal írni, majd vágd ki a mintát a nagy nyugalom.Szolgáltatás : 1. Csúszásmentes Tervezés : A csúszásmentes vágó penge teszi a vágás olyan egyszerű, mint tollal írni, majd vágd ki a mintát a nagy nyugalom. 360 fokban Elforgatható : Ingyenes 360 fokban forgó hozza a nagyobb kényelem érdekében, hogy a faragás, amely garantálja a magas munka hatékonyságát is. 3 Különböző Maró Fejek : Jön-val 3 különböző maró fejek 15 fokos, 30 fok, 45 fokos, a vágás lesz sokkal rugalmasabb. Erős Praktikum : Alkalmas különféle célokra, mint például a papír vágás, sablon készítés, grafika, tervezés, matricák, grafikai tervezés, stb. Biztonságos Használata : Eltérően más kézműves kések, a penge nem könnyen vágható emberi bőr normál használat közben.

R

Hasonló termékek