.

.

Gyönyörű Japán Origami Papír (egy.k.egy. Chiyogami), Mindegyik Tartalmaz Négy Különböző Minták, Japánban Készült (Sakura)

Gyönyörű Japán Origami Papír (egy.k.egy. Chiyogami), Mindegyik Tartalmaz Négy Különböző Minták, Japánban Készült (Sakura)

HUF 1.00
Az áru mennyisége

? Ez egy Origami 4 Nagyon Szép Sakura mintákJapánban ez az úgynevezett "Chiyo-gami." Csijo azt jelenti, hogy "ezer évig". ? A mérete 150 mm x 150 mm (5.875-Hüvelyk) található. 12 lap, 4 x minták, 48 lap összesen.Attól függően, hogy hogyan hajtsa változni fog különböző módokon, mint a varázslat. ? A papír anyaga vékony, éles, könnyen összehajtható bármilyen formára.Attól függően, hogy hogyan hajtsa változni fog különböző módokon, mint a varázslat. ? Által gyártott Japán papír készítő, Kyowa shiko alapította 1966-ban. Ez történt Japánban. ? Ez egy Origami 4 Nagyon Szép Sakura minták.Japánban ez az úgynevezett "Chiyo-gami." Csijo azt jelenti, hogy "ezer évig". ? A mérete 150 mm x 150 mm (5.875-Hüvelyk) található. 12 lap, 4 x minták, 48 lap összesen.Attól függően, hogy hogyan hajtsa változni fog különböző módokon, mint a varázslat. ? A papír anyaga vékony, éles, könnyen összehajtható bármilyen formára.Attól függően, hogy hogyan hajtsa változni fog különböző módokon, mint a varázslat. ? Által gyártott Japán papír készítő, Kyowa shiko alapította 1966-ban. Ez történt Japánban.Origami volt, élveztem a Japán emberek, mivel a Heian-korszak (Keresztény korszak 794).Ez origami készült hagyományos minták, valamint a magas minőségű papír, de ez minden bizonnyal serkenti a kreativitást.

R

Hasonló termékek