.

.

WUTA Bőr Gyémánt Véső Hegyes Szúró Vas Csiszolt Villákat Bőr Lyukasztó Varrás Eszközök Beállítása Bőr Kézműves Készletek (3mm,1+2+4+6 Fogak)

WUTA Bőr Gyémánt Véső Hegyes Szúró Vas Csiszolt Villákat Bőr Lyukasztó Varrás Eszközök Beállítása Bőr Kézműves Készletek (3mm,1+2+4+6 Fogak)

HUF 3105.00
Az áru mennyisége

?Anyag : Magasság Sebesség AcélSzilárd, erős, tartós élesség és tartósság (3mm egy készlet : 1+2+4+6 fog). ?Teljesen Polírozott : Teljesen csiszolt villákat/fogat, fogantyú legyen sima be, majd húzza ki a bőr. ?Vasvilla Térköz Választás : 3 mm 0,5 mm keret szélessége.55 mm-es dia ajánlott. A 4 mm-es térköz : 8.5 mm villa hossza; 1,2 mm-es keret szélessége.77 mm-es dia ajánlott. ?Sima Fogantyú : kényelmes tartani, majd egy éles rombusz fogat hasznos ütni, gyorsan, könnyedén. ?Vásároljon bizalommal : Ha nem elégedett a termékkel, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, majd adunk egy kielégítő választ.Leírás : Anyag : Magasság Sebesség Acél.Teljesen fényezett villákat/fog majd kezelni teszi még simán be, majd húzza ki a bőr.Keret távolság választhat : https : 3mm, valamint a 4 mm-es távolság érhető el.Jellemzők : 1-3 mm-es, és a 4 mm-es távolság érhető el.Minden egyes térköz biztosítunk 1/2/4/6 ágakkal, amelyek polírozott egy nagyobb teljesítmény a bőr illesztése, valamint a varrás. 2-polírozott vasvilla, illetve kezelni, a véső szúrja át kell húzni sima, mint a közönséges egyet maximálisan védeni alakú lyuk a bőr, hogy segítsen szem szebb sort. 3-3 mm távolság : 6,5 mm-es keret hossza; 0,5 mm keret szélessége.55 mm-es dia ajánlott.Egész hossza : 98mm. 4-4 mm távolság : 8.5 mm villa hossza; 1,2 mm-es keret szélessége.77 mm-es dia ajánlott.Egész hossza : 98mm.Jobb, ha az eszköz használata puha pad védeni éles chise fogak, mint a feláldozhatók 2.Merőlegesnek kell lennie a perforált bőr,de nem verte meg a nehéz kalapácsot, használható műanyag kalapáccsal vagy nylon kalapács 3.Az eszköz használata puha párnát, hogy megvédje a vágás tipp, például felháborító testület vagy nyitott lemez 4.Ha nem használja, lehet réteggel bevont olaj között a vágás, tedd védőtasak, hogy a karbantartás 5.Mert a tanács a foga, vékony, éles,így nem kell, hogy érintse meg azt a nagy erőt, főleg az 1-es keret, 2 vasvilla.MEGJEGYZÉS : https : vannak anti-rozsda olaj a lyuk, Mint a szén-acél, kérem, tudom, hogy vannak kisebb hibái,mint a rozsda,vágás nyomok.stb, de ez nem befolyásolja a használatát.

R

Hasonló termékek