.

.

Atyhao Mosogató Szűrő Szűrő Élelmiszer-Zöldség tapadókorong Csatorna Blokkoló Szűrőt Kütyü az Otthoni Konyha(Áttetsző Fehér)

Atyhao Mosogató Szűrő Szűrő Élelmiszer-Zöldség tapadókorong Csatorna Blokkoló Szűrőt Kütyü az Otthoni Konyha(Áttetsző Fehér)

HUF 1.00
Az áru mennyisége

A tapadókorong, nem dobott használata, valamint az egészséges használni, a tapadókorong levehetőA csatorna táska körül, alsó sok kis lyukak a könnyű ürítés, nem kell aggódnia, hogy elzárta a mosogató.Elfogadja kiváló minőségű PP+PVC anyag, vastag, jó csapágy erő, keménység, többször is használhatóak, környezetvédelem.Tökéletes ajándék, jó szakácsok, anyukák, apukák, a szülők, a barátok, a család, vagy a szerettei.Multi-funkcionális szűrő, akkor mosd meg a zöldségeket, majd szűrjük mosogató maradék leves levét, nagyon hajlékony, tartós.A tapadókorong, nem dobott használata, valamint az egészséges használni, a tapadókorong levehető.A csatorna táska körül, alsó sok kis lyukak a könnyű ürítés, nem kell aggódnia, hogy elzárta a mosogató.Elfogadja kiváló minőségű PP+PVC anyag, vastag, jó csapágy erő, keménység, többször is használhatóak, környezetvédelem.Tökéletes ajándék, jó szakácsok, anyukák, apukák, a szülők, a barátok, a család, vagy a szerettei.Multi-funkcionális szűrő, akkor mosd meg a zöldségeket, majd szűrjük mosogató maradék leves levét, nagyon hajlékony, tartós.Szolgáltatás : 1. A tapadókorong, nem dobott használata, valamint az egészséges használni, a tapadókorong levehető. A csatorna táska körül, alsó sok kis lyukak a könnyű ürítés, nem kell aggódnia, hogy elzárta a mosogató. Elfogadja kiváló minőségű PP+PVC anyag, vastag, jó csapágy erő, keménység, többször is használhatóak, környezetvédelem. Tökéletes ajándék, jó szakácsok, anyukák, apukák, a szülők, a barátok, a család, vagy a szerettei. Multi-funkcionális szűrő, akkor mosd meg a zöldségeket, majd szűrjük mosogató maradék leves levét, nagyon hajlékony, tartós.Specifikáció : Elem Típus : porzsák Anyaga : PP+PVC Szín : Áttetsző Fehér Termék Sugár : Kb.1 oz Hogyan kell Használni 1. Hajtás mindkét végét a termék a fele. Helyezze be a csatot a kártyanyílásba. Pattintsa be a tapadókorong, valamint javítani az oldalon a mosogató, amikor használja.A csomag Lista : 1 x porzsák 1 db tapadókorong Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 12in hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.

R

Hasonló termékek