.

.

Billentyűzet Porszívó, Energiatakarékos Mini Méretű, Nagy Hatékonyságú Mini Autó, Vákuum, Könnyű kezelhetőség az Autó, Iroda Számítógép(Rózsaszín)

Billentyűzet Porszívó, Energiatakarékos Mini Méretű, Nagy Hatékonyságú Mini Autó, Vákuum, Könnyű kezelhetőség az Autó, Iroda Számítógép(Rózsaszín)

HUF 3.33
Az áru mennyisége

Mini Méret : mini USB kézi porszívó lehet, hogy a kis takarítási feladatok gyorsabb, könnyebb, megmentettem az időt, erőfeszítéstA széles körű Alkalmazás : Ez a mini kézi porszívó lehetővé teszi, hogy szopni fel az apró részecskék, a konyhában vagy az autó, mint a faforgács, a haj, a por, meg még több.Könnyű kezelhetőség : Ez a mini kézi vákuum segítségével tisztítsa meg a szűk sarkok, fal élek, javítja a hatékonyságot.USB Töltés : Ez a mini kézi porszívó fogad USB töltő, amely kompatibilis laptop töltő, valamint power bank.Ideális Ajándék : Ez a mini kézi porszívó, egyszerű, egyedi design ideális, illetve tökéletes ajándék a barátok meg a család.Szolgáltatás : 1. Mini Méret : mini USB kézi porszívó lehet, hogy a kis takarítási feladatok gyorsabb, könnyebb, megmentettem az időt, erőfeszítést. A széles körű Alkalmazás : Ez a mini kézi porszívó lehetővé teszi, hogy szopni fel az apró részecskék, a konyhában vagy az autó, mint a faforgács, a haj, a por, meg még több. Könnyű kezelhetőség : Ez a mini kézi vákuum segítségével tisztítsa meg a szűk sarkok, fal élek, javítja a hatékonyságot. USB Töltés : Ez a mini kézi porszívó fogad USB töltő, amely kompatibilis laptop töltő, valamint power bank. Ideális Ajándék : Ez a mini kézi porszívó, egyszerű, egyedi design ideális, illetve tökéletes ajándék a barátok meg a család.Hogyan kell Használni : Csatlakoztassa az Usb-a tápegység, kapcsoló használata.Specifikáció : Elem Típus : Billentyűzet Vacuum Material : ABSCharging Módszer : USBProduct Méret : Kb.97 a ( Kézi Mérés, Apró Hibát, Lehet, hogy Létezik ) Súly : Kb.27 oz Csomag Lista : 1 x Keyboard Vacuum1 x Tisztább Head1 x Tisztító Kefe.

R

Hasonló termékek