.

.

SZALMA Porszívó, Automata Robot Porszívó Robot az Automatikus Takarítás Tiszta Szőnyeg Keményfa Padlón Száraz Felmosás (Szín : B)

SZALMA Porszívó, Automata Robot Porszívó Robot az Automatikus Takarítás Tiszta Szőnyeg Keményfa Padlón Száraz Felmosás (Szín : B)

HUF 2214.00
Az áru mennyisége

▲Méret : 23cm x 6,5 cm x 23cm/9 ▲A haját, hogy por vagy szemcsék lehet távolítani, s hatékonyan tisztítani. ▲Alacsony zajszint takarító robot, dolgozni, csendben, nem befolyásolja a többi, vagy a munka. ▲Célja az eldobható tiszta pamut kendőt az alsó, meg lehet változtatni, szabadon, amikor a föld. ▲Vékony tervezett, stílusos megjelenés. ▲Méret : 23cm x 6,5 cm x 23cm/9. ▲A haját, hogy por vagy szemcsék lehet távolítani, s hatékonyan tisztítani. ▲Alacsony zajszint takarító robot, dolgozni, csendben, nem befolyásolja a többi, vagy a munka. ▲Célja az eldobható tiszta pamut kendőt az alsó, meg lehet változtatni, szabadon, amikor a föld. ▲Vékony tervezett, stílusos megjelenés.Műszaki adatok : A szőr, por vagy szemcsék lehet távolítani, s hatékonyan tisztítani.Alacsony zajszint takarító robot, dolgozni, csendben, nem befolyásolja a többi, vagy a munka.Úgy tervezték, eldobható tiszta pamut kendőt az alsó, meg lehet változtatni, szabadon, amikor a föld.Vékony tervezett, stílusos megjelenés.Elem Neve : Automatikus Tisztító Robot Material : Plastic Type : Charg Features : Haj Tisztítás, Halott Sarokban Tisztítás, Automatikus, Könnyű Operation Size : 23cm x 6,5 cm x 23cm/9.) A csomag tartalmazza : 1 x Akkumulátor Automatikus Tisztító Robot (Elem Nem Tartozék)or1 x Töltés Automatikus Tisztító Robot1 x USB Kábel.

R

Hasonló termékek