.

.

Gamer Falfestmény Matrica Játék Fali Matricák Játékvezérlő-Vinil-Art Matricák Meghámozzuk, majd Bottal Iskola Fali Matricák a Fiúk Hálószoba

Gamer Falfestmény Matrica Játék Fali Matricák Játékvezérlő-Vinil-Art Matricák Meghámozzuk, majd Bottal Iskola Fali Matricák a Fiúk Hálószoba

HUF 1799.10
Az áru mennyisége

❤【Méret & Csomag】 : 17x24inch,DB : 1 lapRoll a hab pamut botot,majd csomagoljuk,Győződjön meg arról, illessze be a falon, anélkül, gyűrődések.
❤【Anyag】 : magas minőségű, környezetbarát PVC(Vinil)anyag,nem mérgező,környezetkímélő,biztonságos használat.
❤【Vízálló★Újrafelhasználható★Könnyen Eltávolítani】:①Waterproof anyag,Ne aggódj kárt.②easy, hogy a botot, majd távolítsa el bármilyen száraz, tiszta, sima felület.③Can alkalmazni a legtöbb lapos felületeket,beleértve enyhén mintás falak,tükrök,vagy bármilyen sima felületre,mint például a fal,ajtó, ablak, szekrény, stb.
❤【A legjobb Ajándék A Család】 : Ez a színes matricák tökéletes gyerek szoba,játék szoba,nappali,gyerekszoba, illetve bárhol az lesz a szép, meleg. ★Otthon &Love élő★ sok fal címkék, illetve más, fali dekor termék,mindig van egy sutiable az ön számára.Üdvözöljük A Bolt.
❤【100% - os Visszatérítést, vagy küldje el újra 】 : 100% kockázatmentes vásárlás!Szeretnénk, hogy megfeleljen a várakozás, a fali dekor ajánlat feltétel nélküli visszatérítés abban az esetben nem sikerült, hogy megfeleljen a kereslet.A rendelést most pedig jó szórakozást!
. Pótolhatatlan szépség Vízálló, valamint öntapadó DIY, amikor fizetni idő, meg türelem, illeszd be,akkor biztosan jó szórakozást belőle.Befejezése után, meg fog lepődni, szépségét, mélyen, mint egy megszállott.hogyan kell használni 1. Nyissa ki a csomagot, vegye ki a fali matrica tegye lapos. Megtalálja a helyet, ahol beilleszteni, törölje a hely beillesztett egy száraz ronggyal annak érdekében, hogy tiszta, rendezett. A terv az adott helyen az a méret, a matricát, akkor használja a ceruzát, hogy mark a kis mark. Tépje le az ábrán a kis száma mark a matricát, majd illessze be, ahol látni lehet. Illessze be megfelelően a jel a kis kép.A kis elemek a képet lehet beilleszteni szerint a saját beállítások. Ha valaki segít neked, együtt könnyebb lesz.

R

Hasonló termékek