.

.

Nagy Fonott Tároló Kosarak (2) Dekoratív Takaró Kosár Nappali, Játékok, Párnák, Gyerekszobába, vagy a Törölköző. Szennyesben.

Nagy Fonott Tároló Kosarak (2) Dekoratív Takaró Kosár Nappali, Játékok, Párnák, Gyerekszobába, vagy a Törölköző. Szennyesben.

HUF 1.67
Az áru mennyisége

* A 2 LEGJOBB ELADÓ KOSARAK MÁR EGYÜTT, MINT EGY DÍSZLETFogd meg őket mind pedig előnyös ez a kizárólagos kedvezmény. * TÖBBFUNKCIÓS, SOKOLDALÚ TÁROLÓ TARTÁLYOK szőtt emelet kosarak ajánlat végtelen tárolási lehetőségek, a törülköző, hogy a kanapé dob, a takarók, a nappaliban, játék tároló a játszószobában, díszpárna, tűzifa, kézműves, kutya játékok, egy szép kosár a vendégszobában, vagy egy kényelmes cipő kosár a bejárat, ha bármi kell tárolni!. * ELEGÁNS, de PRAKTIKUS – természetes szálakból, lágy tónusok, hogy azonnal hozzá textúra, melegség, minden szobában.Megtervezzük a fonott kosarak, IBIZA, Spanyolország, átadni a meleg vibrálást, hogy a haza.A semleges színek, valamint a különböző alakú lesz emelik a lakberendezés, hogy Bohém, Parasztház, Modern vagy Rusztikus ezek a tökéletes lesz az ön számára. * ERŐS, mégis PUHA, hogy ne törje le a ruhát vagy bármilyen más érzékeny elemeket hely, amelyen belül teszi őket tökéletes óvoda akadályozza vagy játékok tárolására, valamint a nem éles szélei, mint a többi játék, dobozok, ez azt jelenti, hogy a gyerekek nagyobb biztonságban vannak, illetve nem esik bántódása.Nagyszerű alternatívája a fonott kosarak, vagy műanyag tároló tartályok. * KÖNNYŰ HASZNÁLAT - ÖSSZECSUKHATÓ A STICHED-A FOGANTYÚK, hogy a kosarak rendkívül hordozható, nagy teljesítményű, sokoldalú.Mozgatni őket egyik szobából a másikba, könnyedén, egyszerűen hajtsa őket, majd tárolja el őket, ha nem használja.A félelem nem fogják tépni, vagy húzza szét.A szorosan szőtt kötelet, tengerifű bázis teszi őket rendkívül tartós, és az utolsó években.Nagy Fonott Tároló Kosarak (2) Sokoldalú Kötél Kosarak szervezése.

R

Hasonló termékek