.

.

QUUL Fali Polc,Rusztikus Úszó Fali Polcok Hálószoba, Konyha, Nappali, Fürdőszoba Decor & Tároló - Rusztikus Parasztház Könyvespolc (Szín :

QUUL Fali Polc,Rusztikus Úszó Fali Polcok Hálószoba, Konyha, Nappali, Fürdőszoba Decor & Tároló - Rusztikus Parasztház Könyvespolc (Szín :

HUF 2.00
Az áru mennyisége

★Anyag : A fából készült, nagy sűrűségű, nehezen textúra, nem könnyű feltörni, nem könnyen deformálódik, tartós, az a jó, háztartási cikkek ★A szélén a lap széle lezárt, sima, zökkenőmentes, anélkül, hogy sorja, gyönyörű, gyönyörű. ★Több tárhelyet design, külön kezelése, szervezett, hogy az otthoni tiszta, szép. ★A lemez határozott, erős, erős teherbírás érdekében. ★A lógó design teszi a hatékony felhasználása fal hely, ami kényelmes, praktikus. ★Anyag : A fából készült, nagy sűrűségű, nehezen textúra, nem könnyű feltörni, nem könnyen deformálódik, tartós, az a jó, háztartási cikkek. ★A szélén a lap széle lezárt, sima, zökkenőmentes, anélkül, hogy sorja, gyönyörű, gyönyörű. ★Több tárhelyet design, külön kezelése, szervezett, hogy az otthoni tiszta, szép. ★A lemez határozott, erős, erős teherbírás érdekében. ★A lógó design teszi a hatékony felhasználása fal hely, ami kényelmes, praktikus. - Prémium fa, biztonságos, tartós.- Sima felületű könnyen tisztítható - Többcélú dekoratív használata - Gyorsan, könnyen telepíthető - Lehet használni, mint egy párkány, polc, fogas, CD tartó, stb.Kérjük, vegye figyelembe, - Díszítés nem tartozik a hatálya alá, delivery Product Neve : Fali shelf Product méret : 80x20x60cm Product anyag : wood Product szín : fehér, világos dió, fekete, teak Thanks a kifinomult megjelenés, elegáns fali keret garantálja, hogy a szépítés, az otthon vagy az irodában, akár a nappaliban, a könyvespolc vagy a hivatal, a könyvespolc, az a virág,/cserepes, falra szerelhető kivitel, amely bőséges a kínálat a különböző elemeket.Tárhely, könnyen összeszerelhető, majd telepítse.Vas lemez, barátságos, formaldehid-mentes, jó vízálló teljesítmény, jó teherbíró tulajdonságok.

R

Hasonló termékek