.

.

Hztyyier Fa Music Box Kézi Hajtókar Faragott Régi Mechanizmus Zene doboza lakberendezés Ajándék Születésnapi Christma (Moon River)

Hztyyier Fa Music Box Kézi Hajtókar Faragott Régi Mechanizmus Zene doboza lakberendezés Ajándék Születésnapi Christma (Moon River)

HUF 0.67
Az áru mennyisége

♫♫ Anyaga : Ez a zene doboz készül környezet fa doboz kiváló minőségű fém mozgalom, amely garantált a hangszín a termékA hajtókar könnyű mozgatni a gyerekek megteheti könnyen. ♫♫ Finom Design : az üreges faragás, a terméket be a klasszikus elem, amely nemes, elegáns.Tedd a hálószobában vagy a nappaliban, majd egy vonzó dekoráció. ♫♫ Kézi Hajtókar Kialakítás : Fordítsa el a fogantyút, majd fog játszani a megfelelő téma dallam, a ritmus sebességét lehet irányítani a saját ropogós zene, hadd azonnal írja be a történet, a cselekmény. ♫♫ Méret : Minden zenedoboz könnyű, hordozható.Három stílus közül választhat : Te vagy a napfény, A Simpson család, a Hold Folyó, választhat, hogy melyik tetszik.Gyönyörűen faragott, tiszta dallam, retro design, ami kreatív ajándékok, hogy a barátok, házastárs, szerető, édesem, rokonok, vagy magad, mint egy ajándék. ♫♫ Minőségi Elkötelezettség : Minden termék új, ha bármilyen kérdése van, szívesen konzultál, valamint az ügyfélszolgálati majd válaszol neked bármikor. ♫♫ Anyaga : Ez a zene doboz készül környezet fa doboz kiváló minőségű fém mozgalom, amely garantált a hangszín a termék.A hajtókar könnyű mozgatni a gyerekek megteheti könnyen. ♫♫ Finom Design : az üreges faragás, a terméket be a klasszikus elem, amely nemes, elegáns.Tedd a hálószobában vagy a nappaliban, majd egy vonzó dekoráció. ♫♫ Kézi Hajtókar Kialakítás : Fordítsa el a fogantyút, majd fog játszani a megfelelő téma dallam, a ritmus sebességét lehet irányítani a saját ropogós zene, hadd azonnal írja be a történet, a cselekmény. ♫♫ Méret : Minden zenedoboz könnyű, hordozható.Három stílus közül választhat : Te vagy a napfény, A Simpson család, a Hold Folyó, választhat, hogy melyik tetszik.Gyönyörűen faragott, tiszta dallam, retro design, ami kreatív ajándékok, hogy a barátok, házastárs, szerető, édesem, rokonok, vagy magad, mint egy ajándék. ♫♫ Minőségi Elkötelezettség : Minden termék új, ha bármilyen kérdése van, szívesen konzultál, valamint az ügyfélszolgálati majd válaszol neked bármikor.

R

Hasonló termékek